Hyr en husvagn från en privatperson nära dig

Betyg:9.1 av 41538 upplevelser
Ett brett utbud av privatägda husvagnar att välja mellan
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Hyr en husvagn nära dig, och följ din egen väg!
Prisvärd uthyrning

Hyr en husvagn hos Camptoo för din nästa resa!

Ett brett utbud av fantastiska husvagnar till uthyrning

När du hyr husvagn hos Camptoo kommer du alltid att hyra en unik vagn. Eftersom husvagnarna alla är privatägda är varje vagn både personlig och olika andra. Du kommer säkert att hitta något som matchar dina behov. Från lyxiga och rymliga husvagnar, till mysiga tvåpersoners husvagnar som är enkla att resa runt med. Hitta det fordon som passar din typ av semester: roadtrips, strandsemester eller en weekendresa. Våra husvagnar finns över hela Sverige. På så sätt kan du välja om du vill hämta upp husvagnen nära hemmet eller nära destinationen.

Enkel bokningsprocess

Du har direktkontakt med husvagnsägarna så att du kan ställa eventuella frågor innan du hyr husvagnen. Att hyra en husvagn görs i tre enkla steg: 

1. Hitta den perfekta husvagen för dig.
2. Skicka in en bokningsförfrågan till ägaren. 
3. Betala enkelt och säkert via vår onlineplattform.

Vi finns här för dig

Vi strävar efter att göra det så enkelt  och tryggt som möjligt att hyra husvagn. Alla husvagnar är försäkrade mot skador och olyckor. Personlig kontakt är vår högsta prioritet så vi sitter alltid redo att hjälpa dig när det behövs. Camptoo personal finns till hands för att svara på frågor både före, under och efter din bokning.

Två personer som sitter under markisen till sin husvagn

Vårt utbud av husvagnar till uthyrning

 • från kr 412 Per natt
  (1)

  En liten och lättkörd husvagn för den lilla familjen eller par

  44Lerum
 • från kr 478 Per natt
  (5)

  Superfin husvagn

  55Västervik
 • från kr 1 176 Per natt
  (1)

  Superlyxig barnkammarvagn för 7personer

  77Mora
 • från kr 506 Per natt
  (2)

  Smidig & rymlig husvagn i väldigt fint skick. Passar lika bra till barnfamiljer som till par

  77Bollnäs
 • från kr 765 Per natt

  Fullutrustad Cabby Blackline 620 special edition

  45Arboga
 • från kr 432 Per natt

  Adria adora med plats för familjen. Förtält ingår

  77Eldsberga
 • från kr 294 Per natt

  Fin bekväm Adria 513 UP

  46Rånäs
 • från kr 765 Per natt

  Adria husvagn 2021!

  77Grycksbo
 • från kr 471 Per natt

  Adria Action 361 LH

  2Gustavsberg

Tusentals användare har redan testat på Camptoo. Vad säger dom om oss?

juli 2022
Fin ny välutrustad husbil med allt som behövs. Underbar mottagning och service med hjälp att parkera bilen för vidare transport. Kan varm rekommendera denna husbil. /Stefan

juli 2022
En otroligt fräsch och välplanerad husbil. Fattades verkligen inte något vad gäller alla tillbehör. Trevliga och tillmötesgående ägare. Mao är vi väldigt nöjda med hela upplevelsen.

juni 2022
Fantastisk husbil som innehåller allt som behövs och som är inte trångt även för 7 personer! Lättkörd, bekväm och praktisk. Den är så bra så att jag är sugen själv att köpa likadånt! Hela familjen var jättenöjd med resan till Norge. Bilen klarar lätt branta backar och nedfarter. Tyst och bra ventilation (uppvärming), sort och bekväm dush och toa. Fullutrustad kök med stör kylskåp, frys, drickeslåda. Det finns allt som man kan tänka sig och lite till :) Stort rekommenderar även uthyraren som är väldigt artig och hjälpsamt. Tack vore det vi kommer minnas den semesterresa länge!

HItta rätt husbil och följ din egen väg!

På vår hemsida kan du enkelt söka och filtrera för att hitta den husvagn som passar dina behov. Stockholm, Skåne, Norrland eller Mellansverige - våra husvagnar finns över hela landet. På så sätt kan du välja om du vill hyra en husvagn nära hemmet eller destinationen. Du kan också enkelt filtrera på andra preferenser, så som antal sängplatser, märke eller ålder.
När du har funnit den perfekta husvagnen kan du skicka in en bokningsförfrågan till en av Camptoos fantastiska ägare, helt oförpliktigande. Camptoo kommer att meddela dig inom 24 timmar om ägaren har accepterat din förfrågan. När din bokning godkänts betalar du en handpenning för att bekräfta din bokning, och kan sedan börja planlägga din campingresa.

Inspiration på resor

Är du osäker på vart du ska åka? Många väljer att besöka en eller kanske ett par campingplatser med husvagnen de hyrt, men det finns också möjlighet att resa lite mer fritt och fricampa. Du kan hitta inspiration på vår blogg. Du kan till exempel köra längs den skånska kusten och hitta sagolika badplatser och gömda guldklimpar. Du kan också ta färjan över till Gotland  och uppleva detta fantastiska sommarparadis.

Husvagn i camping