Hyr en husvagn från en privatperson nära dig

Jag är flexibel
Betyg:9.1 av 46481 upplevelser
Ett brett utbud av privatägda husvagnar att välja mellan
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Hyr en husvagn nära dig, och följ din egen väg!
Prisvärd uthyrning

Hyr en husvagn hos Camptoo för din nästa resa!

Ett brett utbud av fantastiska husvagnar till uthyrning

När du hyr husvagn hos Camptoo kommer du alltid att hyra en unik vagn. Eftersom husvagnarna alla är privatägda är varje vagn både personlig och olika andra. Du kommer säkert att hitta något som matchar dina behov. Från lyxiga och rymliga husvagnar, till mysiga tvåpersoners husvagnar som är enkla att resa runt med. Hitta det fordon som passar din typ av semester: roadtrips, strandsemester eller en weekendresa. Våra husvagnar finns över hela Sverige. På så sätt kan du välja om du vill hämta upp husvagnen nära hemmet eller nära destinationen.

Enkel bokningsprocess

Du har direktkontakt med husvagnsägarna så att du kan ställa eventuella frågor innan du hyr husvagnen. Att hyra en husvagn görs i tre enkla steg: 

1. Hitta den perfekta husvagen för dig.
2. Skicka in en bokningsförfrågan till ägaren. 
3. Betala enkelt och säkert via vår onlineplattform.

Vi finns här för dig

Vi strävar efter att göra det så enkelt  och tryggt som möjligt att hyra husvagn. Alla husvagnar är försäkrade mot skador och olyckor. Personlig kontakt är vår högsta prioritet så vi sitter alltid redo att hjälpa dig när det behövs. Camptoo personal finns till hands för att svara på frågor både före, under och efter din bokning.

Två personer som sitter under markisen till sin husvagn

Vårt utbud av husvagnar till uthyrning

 • från kr 353 Per natt 
  (1)

  Bürstner Averso, nerfällbar dubbelsäng, barnkammare, 7-bädd

  77Sjöbo
 • från kr 635 Per natt 
  (7)

  Mycket fin Kabe Royal 540 GLE KS, regnr KTK 106, fullutrustad

  44Mölnlycke
 • från kr 706 Per natt 

  Husvagn Hobby 560 prestige 6 sovplatser

  66Täby
 • från kr 471 Per natt 
  (1)

  Dethleffs Generation Scandinavia 545QMK

  66Klockrike
 • från kr 837 Per natt 

  Elddis Odyssey 484

  44Diö
 • från kr 235 Per natt 

  Fräsch gammal husvagn

  43Sjöbo
 • från kr 478 Per natt 
  (8)

  Superfin husvagn

  55Västervik
 • från kr 898 Per natt 
  (2)

  Modern husvagn med barnkammare

  66Halanda
 • från kr 765 Per natt 

  Adria husvagn 2021!

  77Grycksbo

Tusentals användare har redan testat på Camptoo. Vad säger dom om oss?

aug. 2022
Hej Detta var premiär för oss att åka på husbils tur allt fungerade väldigt smidigt med hämtning och lämning tack vare camptoo administration. Mycket trevlig bemötande av husbils ägaren och husbilen i fint skick lite småfel som redovisades klart och tydligt men inget som påverkade resan. Smidigt att hyra och vi uppskattade den flexibla hyresperioden så man kan välja kortare hurtig än hel vecka. Vi är jätte nöjda och återkommer gärna nästa gång vi får reslust.

aug. 2022
Mycket nöjd med hur smidigt det var att hyra husbil, något som har varit min dotters dröm i många år. Kontakten med Jesper har funkat hur bra som helst. Fick svar på alla mina funderingar. Överlämnandet var väldigt smidig och Jesper berättade mycket bra om hur allt funkade. Kan verkligen rekommendera Jesper och Linda som Camper då mitt helhetsintryck är väldigt positivt.

aug. 2022
Väldigt fin husbil och trevliga uthyrare. Den var lätt att köra. Tusen tack för den möjlighet som den gav oss. Återkommer gärna för en till tur med pärlan

HItta rätt husbil och följ din egen väg!

På vår hemsida kan du enkelt söka och filtrera för att hitta den husvagn som passar dina behov. Stockholm, Skåne, Norrland eller Mellansverige - våra husvagnar finns över hela landet. På så sätt kan du välja om du vill hyra en husvagn nära hemmet eller destinationen. Du kan också enkelt filtrera på andra preferenser, så som antal sängplatser, märke eller ålder.
När du har funnit den perfekta husvagnen kan du skicka in en bokningsförfrågan till en av Camptoos fantastiska ägare, helt oförpliktigande. Camptoo kommer att meddela dig inom 24 timmar om ägaren har accepterat din förfrågan. När din bokning godkänts betalar du en handpenning för att bekräfta din bokning, och kan sedan börja planlägga din campingresa.

Inspiration på resor

Är du osäker på vart du ska åka? Många väljer att besöka en eller kanske ett par campingplatser med husvagnen de hyrt, men det finns också möjlighet att resa lite mer fritt och fricampa. Du kan hitta inspiration på vår blogg. Du kan till exempel köra längs den skånska kusten och hitta sagolika badplatser och gömda guldklimpar. Du kan också ta färjan över till Gotland  och uppleva detta fantastiska sommarparadis.

Husvagn i camping