Hyr en husvagn från en privatperson nära dig

Betyg:9.1 av 36605 upplevelser
Ett brett utbud av privatägda husvagnar att välja mellan
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Hyr en husvagn nära dig, och följ din egen väg!
Prisvärd uthyrning

Hyr en prisvärd husvagn för din semester. Det är enkelt via Camptoo!

Ett brett utbud av fantastiska husvagnar till uthyrning

När du hyr via camptoo kommer du alltid att hyra ett unikt fordon. Eftersom alla husvagnar är privatägda, kommer alla husvagnar att se annorlunda ut och du kommer med säkerhet att kunna hitta någonting som passar just det du vill ha. De är perfekta för road trips, semestrar vid stranden och för en hel sommarsemester - eller varför inte för att komma iväg under höst-och sportlov? Oavsett vad det är du söker, så har vi någonting för dig.

Enkel uthyrningsprocess

Du är i direktkontakt med husvagnsägaren så att du kan ställa alla frågor du behöver innan du bestämmer dig för att hyra. Processen är enkel, och består av tre enkla steg: 1. Hitta den perfekta husvagnen för dig. 2. Skicka en bokningsförfrågan till ägaren. 3. Betala säkert och enkelt via Camptoos hemsida. 

Vi finns här för dig

Vårt mål är att göra det så roligt och enkelt som möjligt att hyra ut. Personlig kontakt är vår främsta prioritet, så vi vill mer än gärna hjälpa dig med det du behöver. Camptoos team finns tillgängliga för att svara på alla dina frågor före, under och efter din hyresperiod. Allt för att det ska bli så enkelt som möjligt för dig!

Två personer som sitter under markisen till sin husvagn

Vårt utbud av husvagnar till uthyrning

Upplevelser med husvagn

Om oss

På Camptoo älskar vi den frihet som resor med husbil eller husvagn innebär. Vårt mål är att få fler människor att dela campingglädjen och komma ut i naturen. Vi gör detta genom att tillhandahålla den mest pålitliga och inspirerande tjänsten, som gör det möjligt för ägare och resenärer att hyra eller hyra ut sin husvagn eller husbil på ett tryggt och enkelt sätt.

Möt Camptoo-teamet