Hyra husbil från en privatperson

Betyg:9.1 av 38966 upplevelser
En pålitlig plattform med många fordon till uthyrning både i Sverige och Europa
Elförsäkrade fordon inkl väghjälp, så du får en bekymmerslös semester
Prisvärd uthyrning och säkra betalningar
Vi finns alltid här för dig 24/7

Hyr en husbil hos Camptoo

Upplev den ultimata friheten och komforten med ett hem på hjul. Du behöver inte vara en inbiten campare för att njuta av fördelarna med en husbil, att varje dag kunna bestämma vart du vill åka härnäst. Allt fler får upp ögonen för det här sättet att resa och uppleva naturen på - när som fjärran.

Hyra husbil där du bor eller på ditt resmål

Camptoo erbjuder ett unikt utbud av privatägda husbilar och campervans i hela Sverige. Från rymliga lyxhusbilar med 4 till 7 bäddar till billiga mindre 2-bäddars husbilar, från familjesemester till festivalresor med vänner. Hos Camptoo finner du den perfekta hyrbilen för just din resa och budget. Hyr en husbil till ditt nästa äventyr.

Enkel bokning

Alla husbilar är försäkrade mot skador och olyckor. Så att du tryggt kan njuta av din semester och inte behöver oroa dig om oturen skulle vara framme under din resa! Att hyra en privat husbil genom Camptoo är super enkelt. Du kan kontakta ägaren direkt för att prata om din husbilsresa och för att eventuellt komma och kika på bilen innan du bokar. Vi hjälper också alltid gärna till. Före, under och efter din resa!

Uthyrning av husbil på camping

Ta en titt på våra husbilar till uthyrning

 • från kr 1 176 Per natt
  (1)

  Halvintegrerad modern husbil för B körkort

  56Uppsala
 • från kr 841 Per natt
  (7)

  Bra husbil året runt

  44Rimforsa
 • från kr 294 Per natt
  (2)

  HYMER C682CL rymlig husbil med 6 bältade- och 7 sovplatser

  66Oxie
 • från kr 882 Per natt

  Plåtis

  34Varberg
 • från kr 1 000 Per natt
  (2)

  Modern husbil med 6 sovplatser och stor förvaring

  66Sala
 • från kr 1 318 Per natt
  (7)

  Hobby optima de luxe 75HF -2018

  44Klippan
 • från kr 900 Per natt

  Lågmilad välvårdad - 6 säng/sittplatser B-Körkort

  66Åkersberga
 • från kr 1 000 Per natt
  (5)

  Modern husbil i nyskick. Med 6 bälten och 6 sovplatser, samt stort garage! B-körkort

  66Ängelholm
 • från kr 471 Per natt

  Hymer husbil med 6 sittplatser, lite äldre

  69Uppsala

Hyra en unik husbil och följ din egen väg

På vår hemsida kan du enkelt söka och filtrera för att hitta den husbil som passar dina behov. Stockholm, Skåne, Norrland eller Mellansverige - våra fordon finns över hela landet. På så sätt kan du välja om du vill hämta en husbil nära hemmet eller destinationen. Du kan också enkelt filtrera på andra preferenser, så som fordonstyp, märke eller ålder.

När du har funnit den perfekta husbilen kan du skicka in en bokningsförfrågan om att hyra fordonet från en av Camptoos fantastiska ägare, helt oförpliktigande. Camptoo kommer att meddela dig inom 24 timmar om ägaren har accepterat din förfrågan. När din bokning godkänts betalar du en handpenning och är redo att ge dig ut på en roadtrip för livet.

Inspiration på resor

Är du osäker på vart du ska åka? Den stora fördelen med en husbil är att den erbjuder flexibiliteten att bestämma din nästa destination på själva dagen. Du kan hitta inspiration på vår blogg. Du kan till exempel köra längs den skånska kusten och hitta sagolika badplatser och gömda guldklimpar. Du kan också ta färjan över till Gotland och uppleva detta fantastiska sommarparadis.

Röd hyra husbil i en skog

Tusentals användare har redan testat på Camptoo. Vad säger dom om oss?

apr. 2022
Kan absolut rekommendera Erik och hans husbil till andra. Trevlig och tillmötesgående. Eftersom inga problem uppstod under resan så behövde vi inte någon support.

nov. 2021
Husbilen motsvarade helt och hållet våra förväntningar. Allt var helt och rent. Jag är mycket nöjd med Mauricios bemötande. Han var mycket tillmötesgående och flexibel. Vi fick bilen framkörd, hämtad samt hyra sänglinne mot en ringa merkostnad. Det är därför med glädje som jag ger Mauricio mina varmaste rekommendationer.

okt. 2021
Fantastiskt trevligt bemötande och support från Johan. Vi hade en riktigt trevlig upplevelse med en mysig husbil. Kan varmt rekommendera att hyra av Johan