Hyra husbil i Varberg

Jag är flexibel
Betyg:9.1 av 46627 upplevelser
Stort utbud av husbilar tillgängliga
Upp till 40% billigare än traditionella uthyrningsföretag
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Boka en husbil nära dig och planera din egen resa

Hyr en husbil i Varberg

Varmt välkommen till Varberg - en riktig kustpärla med både charm och ett levande centrum. Här hittar du bland annat det vackra kallbadhuset, mäktiga fästningen och den fina strandpromenaden längs med havet.

Inte långt från centrum tornar vackra Varbergs kallbadhus upp sig. Här kan du året runt njuta av ett energigivande & svalkande dopp i havet, för att därefter slappna av i en varm och skön bastu med utsikt över Kattegatt. Är du inte så pigg på att bada går det lika bra att bara ta en fika och njuta av arkitekturen. 

Uppe på klippan Wardberg finner du Varberg fästning. Inne på borggården finns ingången till Hallands kulturhistoriska museum. På museet kan du gå på dramatiserade visningar, kika på Bockstensmannen eller gå ner i de mörka fängelsehålorna - garanterat spännande för hela familjen!

Varberg har sedan vindsurfing blev populärt på 80-talet varit Sveriges surfmecka. Idag samlas både unga som gamla vind-, våg-, kite och wingsurfare och njuter av de fina vågorna i Apelviken. Är du sugen på att prova finner du både utrustning och kurser hos Surfers Paradise. 

Ställplatser i Varberg

Ett stenkast från centrum finner du Varbergs innerhamn med 18 ställplatser med tillgång till el, latrintömning, toalett och dusch. 

Naturum Getterön ligger 2.5km norr om centrum och erbjuder 24 ställplatser, alla med el.

Getterön Marina ligger ca 5km till Varberg och har båtförbindelse in till centrum sommartid. 21 ställplatser med tillgång till el, latrintömning och vatten.

Campingplatser i Varberg

Destination Apelvikens camping bor du tätt på en av Sveriges populäraste bad- och surfstränder.

Getteröns camping är en annan populär camping placerat på en halvö några km från Varbergs stadskärna.

Kitesurfing i Varberg

Husbilar i närheten av Varberg

 • från kr 1 093 Per natt 
  (6)

  Husbil för hela familjen, 6 bäddar och 6 bältade platser. B-kort och hundtillåten

  66Varberg
 • från kr 1 000 Per natt 
  (2)

  Fin och välvårdad husbil

  44Varberg
 • från kr 1 025 Per natt 
  (2)

  Vår pärla

  44Haverdal
 • från kr 882 Per natt 
  (2)

  Plåtis

  34Varberg
 • från kr 1 000 Per natt 

  Bürstnet Ixeo Time It 726 G 2017

  44Åsa
 • från kr 6 Per natt 
  (3)

  Kraftfull Citroen Jumper, förstärkt och trimmad för behagliga resor

  24Istorp
 • från kr 1 082 Per natt 

  The camper van for vacation and adventure!

  34Kungsbacka

Hyr en husbil hos Camptoo

Upplev den ultimata friheten och komforten med ett hem på hjul. Du behöver inte vara en inbiten campare för att njuta av fördelarna med en husbil, att varje dag kunna bestämma vart du vill åka härnäst. Allt fler får upp ögonen för det här sättet att resa och uppleva naturen på - när som fjärran.

Brett utbud av husbilar i Sverige

Camptoo erbjuder ett unikt utbud av privatägda husbilar och campervans i hela Sverige. Från rymliga lyxhusbilar med 4 till 7 bäddar till mindre och smidigare 2-bäddars husbilar, från familjesemester till festivalresor med vänner. Hos Camptoo finner du den perfekta hyrbilen för just din resa och budget. Hyr en husbil till ditt nästa äventyr.

Enkel bokning

Alla husbilar är försäkrade mot skador och olyckor. Så att du tryggt kan njuta av din semester och inte behöver oroa dig om oturen skulle vara framme under din resa! Att hyra en privat husbil genom Camptoo är super enkelt. Om du vill kan du kan kontakta ägaren innan du bokar för att prata om din husbilsresa eller för att eventuellt komma och kika på bilen. Vår kundtjänst hjälper alltid till vid behov - både före, under och efter din resa!

husbil vid en sjö

Upplevelser

aug. 2022
Kändes tryggt och säkert att hyra via Camptoo, letade privata uthyrare innan vi hittade Camptoo. Osäkerhet med försäkringar, priser, villkor mm gjorde att vi valde Camptoo som fungerade klockrent!

aug. 2022
Fungerade väldigt smidigt med alla dokument, kontrakt och betalningar. Klara meddelande om vad som skall göras under hyr processen. Känns proffsigt och tryggt.

aug. 2022
Smidig bokning, lätt att skicka meddelanden. Fungerade som man förväntar av en bokningssite, har inga förbättringsförslag. Kommer säkerligen hyra genom er igen.