Hyra husbil i Västerås

Jag är flexibel
Betyg:9.1 av 46628 upplevelser
Stort utbud av husbilar tillgängliga
Upp till 40% billigare än traditionella uthyrningsföretag
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Boka en husbil nära dig och planera din egen resa

Hyr en husbil Västerås

Vackert belägen vid Mälarens strand finner du Västerås, en stad fylld med besöksmål, god mat och massor av aktiviteter och sevärdheter - året runt! 

Varför inte ta en båttur ut på Mälaren. Här finns allt från actionfyllda turer med snabba ribbåtar till mer stillsamma turer med mat- och musikupplevelser. En klassiker är Elbafärjan, där du själv hoppar av eller på där du har lust. Ta hela rundturen på en timme, eller stig av på Östra Holmen, ett badparadis för barn.  

På tal om bad måste Kokpunkten nämnas - Sveriges första actionbad. En unik upplevelse väntar i det åtta våningar höga gamla ångkraftverket, garanterat kul och fartfyllt för hela familjen. Söker du ro väntar Relaxavdelningen med spektakulär utsikt över Mälaren på dig. 

Strömsholms slott med 1700-tals inredning i gustaviansk stil och en betydande samling svenskt måleri är en annan populär sevärdhet. 

Ställplatser i Västerås

Västerås Gästhamn och husbilsparkering har 15 fasta ställplatser med utökade platser på sommaren som kan förhandsbokas. Öppet året runt. 

Fullerö Golfklubb ca 9km från centrum erbjuder flera ställplatser och är ett givet alternativ för dig som golfar.

Campingplatser i Västerås

Björnö naturcamping är ett bra alternativ för dig som både vill bo naturnära och uppleva storstaden. Björnöbadet med lång sandstrand och långgrund sandbotten ligger bara 100m bort.

First Camp Västerås ligger ca 6km från centrum och erjbuder både bad, kanot och relaxavdelning med bastu.

kanaler i Västerås

Husbilar i närheten av Västerås

 • från kr 1 000 Per natt 
  (4)

  Modern husbil med 6 sovplatser och stor förvaring

  66Sala
 • från kr 1 059 Per natt 

  Laika Kosmo -19 med stort garage och cykelställ för 3

  66Skultuna
 • från kr 1 176 Per natt 

  Lättkörd bekväm välutrustad husbil för upp till sex personer

  66Västerås
 • från kr 1 025 Per natt 

  En kanonfin husbil i nyskick - Ett drömhus på hjul

  44Heby
 • från kr 1 513 Per natt 

  Rimor luano camp

  55Västerås

Hyr en husbil hos Camptoo

Upplev den ultimata friheten och komforten med ett hem på hjul. Du behöver inte vara en inbiten campare för att njuta av fördelarna med en husbil, att varje dag kunna bestämma vart du vill åka härnäst. Allt fler får upp ögonen för det här sättet att resa och uppleva naturen på - när som fjärran.

Brett utbud av husbilar i Sverige

Camptoo erbjuder ett unikt utbud av privatägda husbilar och campervans i hela Sverige. Från rymliga lyxhusbilar med 4 till 7 bäddar till mindre och smidigare 2-bäddars husbilar, från familjesemester till festivalresor med vänner. Hos Camptoo finner du den perfekta hyrbilen för just din resa och budget. Hyr en husbil till ditt nästa äventyr.

Enkel bokning

Alla husbilar är försäkrade mot skador och olyckor. Så att du tryggt kan njuta av din semester och inte behöver oroa dig om oturen skulle vara framme under din resa! Att hyra en privat husbil genom Camptoo är super enkelt. Om du vill kan du kan kontakta ägaren innan du bokar för att prata om din husbilsresa eller för att eventuellt komma och kika på bilen. Vår kundtjänst hjälper alltid till vid behov - både före, under och efter din resa!

Uthyrning av husbil

Upplevelser

aug. 2022
Kändes tryggt och säkert att hyra via Camptoo, letade privata uthyrare innan vi hittade Camptoo. Osäkerhet med försäkringar, priser, villkor mm gjorde att vi valde Camptoo som fungerade klockrent!

aug. 2022
Fungerade väldigt smidigt med alla dokument, kontrakt och betalningar. Klara meddelande om vad som skall göras under hyr processen. Känns proffsigt och tryggt.

aug. 2022
Smidig bokning, lätt att skicka meddelanden. Fungerade som man förväntar av en bokningssite, har inga förbättringsförslag. Kommer säkerligen hyra genom er igen.