Hyra husbil i Uppsala

Jag är flexibel
Betyg:9.1 av 46627 upplevelser
Stort utbud av husbilar tillgängliga
Upp till 40% billigare än traditionella uthyrningsföretag
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Boka en husbil nära dig och planera din egen resa

Hyr en husbil i Uppsala

Lockas du av gammal svensk historia har den gamla universitetsstaden Uppsala vars universitet grundades redan år 1477 mycket att bjuda på. Strategiskt placerad på Kasåsen ligger ett av Uppsalas landmärken - Uppsala slott, uppförd av Gustav Vasa och hans söner.  I slottets fängelsehåla inträffade de kända Sturemorden 1567, på slottet togs beslutet att Sveriges skulle ge sig in i det trettioåriga kriget och här tillkännagav även drottning Kristina år 1654 sitt uppseendeväckande beslut att abdikera för att istället flytta till Rom. 

Reser ni med barn är ett besök på Fyrishovs äventyrsbad garanterat uppskattat. Här kan hela familjen ha det kul och åka vattenrutschbana och leka i de tropiska miljöerna. Här finner du även vattenfall, grottor, fågelkvitter, vattenkanoner, jetströmkanel och avkopplande bubbelpooler. 

För naturälskare kan Fjällnora friluftsområde ca 15km öster om Uppsala rekommenderas. Här finner du fina vandringsleder, badplats, kanotuthyrning och för den äventyrslystne en av landets allra största höghöjdsbanor. 

Ställplatser i Uppsala

Friiberghs Golfklubb är ett givet val om du gillar golf och kan tänka dig att gå en runda. Här finner du 6 bokningsbara platser med och utan el.

Sigtuna hamn hamn belägen ca 30min från Uppsala är en annan fin ställplats. Passa på att ta cykeln en tur till Viby by och besök något eller några av de fem fina slotten i området.

Marholmen är en ö med broförbindelse i Roslagens skärgård ca 1h från Uppsala. 15 bokningsbara platser med el öppna året runt. 

Campingplatser i Uppsala

Fyrishovs stugby och camping erbjuder 100 campingplatser och är med promenadavstånd till centrum en perfekt utgångspunkt för dig som vill utforska Uppsala. 

Skokloster Camping belägen 50km söder om Uppsala är ett fint val för dig som älskar naturen. Belägen på en halvö som den delar med ett av norra Europas mest aktade naturreservat.

Siggefora Camping är en åretrunt öppen camping belägen vi Siggeforasjön belägen 35 från Uppsala. Upplands bästa strövområden och naturstigar finner du runt knuten. 

husbil am mer

Husbilar i närheten av Uppsala

 • från kr 1 061 Per natt 
  (5)

  Modern och mycket luftigt välplanerad husbil inkl taksäng, som är lättkörd!

  56Bro
 • från kr 1 647 Per natt 
  (4)

  Halvintegrerad modern husbil för B körkort

  56Uppsala
 • från kr 1 000 Per natt 
  (4)

  Välplanerad Husbil

  45Upplands Väsby
 • från kr 1 294 Per natt 

  Travel anywhere in luxury

  57Uppsala
 • från kr 1 681 Per natt 

  Elnagh Baron 26 6-bälten

  66Uppsala
 • från kr 471 Per natt 

  Hymer husbil med 6 sittplatser, lite äldre

  69Uppsala

Hyr en husbil hos Camptoo

Upplev den ultimata friheten och komforten med ett hem på hjul. Du behöver inte vara en inbiten campare för att njuta av fördelarna med en husbil, att varje dag kunna bestämma vart du vill åka härnäst. Allt fler får upp ögonen för det här sättet att resa och uppleva naturen på - när som fjärran.

Brett utbud av husbilar i Sverige

Camptoo erbjuder ett unikt utbud av privatägda husbilar och campervans i hela Sverige. Från rymliga lyxhusbilar med 4 till 7 bäddar till mindre och smidigare 2-bäddars husbilar, från familjesemester till festivalresor med vänner. Hos Camptoo finner du den perfekta hyrbilen för just din resa och budget. Hyr en husbil till ditt nästa äventyr.

Enkel bokning

Alla husbilar är försäkrade mot skador och olyckor. Så att du tryggt kan njuta av din semester och inte behöver oroa dig om oturen skulle vara framme under din resa! Att hyra en privat husbil genom Camptoo är super enkelt. Om du vill kan du kan kontakta ägaren innan du bokar för att prata om din husbilsresa eller för att eventuellt komma och kika på bilen. Vår kundtjänst hjälper alltid till vid behov - både före, under och efter din resa!

Uthyrning av husbil

Upplevelser

aug. 2022
Kändes tryggt och säkert att hyra via Camptoo, letade privata uthyrare innan vi hittade Camptoo. Osäkerhet med försäkringar, priser, villkor mm gjorde att vi valde Camptoo som fungerade klockrent!

aug. 2022
Fungerade väldigt smidigt med alla dokument, kontrakt och betalningar. Klara meddelande om vad som skall göras under hyr processen. Känns proffsigt och tryggt.

aug. 2022
Smidig bokning, lätt att skicka meddelanden. Fungerade som man förväntar av en bokningssite, har inga förbättringsförslag. Kommer säkerligen hyra genom er igen.