Hyra husbil i Umeå

Jag är flexibel
Betyg:9.1 av 46627 upplevelser
Stort utbud av husbilar tillgängliga
Upp till 40% billigare än traditionella uthyrningsföretag
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Boka en husbil nära dig och planera din egen resa

Hyr en husbil i Umeå

Umeå i norra Sverige är en riktig pärla. 2014 bar staden titeln Europas kulturhuvudstad vilket tydligt kan märkas. Här väntar en uppsjö av kulturupplevelser! Vad sägs om Bildmuseet, som blivit utsedd till ett av världens främsta museer av tidning The Telegraph, eller Guitars där du finner en av de största privata samlingarna av gitarrer från alla världens hörn och stilar.

För barnfamiljen är ett besök på Navet ett givet val för alla lek- och badsugna. Curiosum en annan spännande upplevelse för alla nyfikna vuxna och barn. Här kan ni lära er mer om teknik, naturvetenskap och rymden.

Umeå och dess närområde kryllar av vackra vandringsleder och magisk natur. Ett bra ställe att starta planerandet på är Visit Umeås utmärka sammanställning över naturreservat och förslag på både mindre och längre turer.

Besöker du Umeå vintertid kan du glädja dig till knarrande snö, norrsken, skidåkning, långfärdsskridsko, skoteråkning, isfiske och fantastiska stjärnklara nätter.

Ställplatser i Umeå

Fritidsmetropolen erbjuder en året runt öppen ställplats 5km från Umeå flygplats i anslutning till egen butik och verkstad. Praktiskt om man behöver hjälp med något på bilen.

Lundåkern småbåtshamn har möjlighet för husbilsparkering, doch utan faciliteter. Kort cykel eller gå tur in till centrum längs strandpromenaden.

Campingplatser i Umeå

First Camp Nydala i Umeå är en året runt camping med platser för både husvagnar och husbilar.

Fläse Camping är en naturskön och havsnära camping med som även erbjuder ställplatser.

skridskoåkning i Umeå

Husbilar i närheten av Umeå

 • från kr 1 029 Per natt 
  (1)

  Lättkörd husbil, 5,9m med möjlighet till fyra bäddar

  44Umeå
 • från kr 6 Per natt 

  Lättkörd b- korts husbil med 5 bäddar

  56Umeå
 • från kr 824 Per natt 
  (11)

  Välplanerad husbil med 2 dubbelsängar

  44Täfteå
 • från kr 824 Per natt 

  Fiat ducato campervan

  22Holmsund
 • från kr 1 229 Per natt 
  (2)

  Smidig för barnfamiljen, med AC full utrustning

  66Umeå

Hyr en husbil hos Camptoo

Upplev den ultimata friheten och komforten med ett hem på hjul. Du behöver inte vara en inbiten campare för att njuta av fördelarna med en husbil, att varje dag kunna bestämma vart du vill åka härnäst. Allt fler får upp ögonen för det här sättet att resa och uppleva naturen på - när som fjärran.

Brett utbud av husbilar i Sverige

Camptoo erbjuder ett unikt utbud av privatägda husbilar och campervans i hela Sverige. Från rymliga lyxhusbilar med 4 till 7 bäddar till mindre och smidigare 2-bäddars husbilar, från familjesemester till festivalresor med vänner. Hos Camptoo finner du den perfekta hyrbilen för just din resa och budget. Hyr en husbil till ditt nästa äventyr.

Enkel bokning

Alla husbilar är försäkrade mot skador och olyckor. Så att du tryggt kan njuta av din semester och inte behöver oroa dig om oturen skulle vara framme under din resa! Att hyra en privat husbil genom Camptoo är super enkelt. Om du vill kan du kan kontakta ägaren innan du bokar för att prata om din husbilsresa eller för att eventuellt komma och kika på bilen. Vår kundtjänst hjälper alltid till vid behov - både före, under och efter din resa!

Husbil i Umeå

Upplevelser

aug. 2022
Kändes tryggt och säkert att hyra via Camptoo, letade privata uthyrare innan vi hittade Camptoo. Osäkerhet med försäkringar, priser, villkor mm gjorde att vi valde Camptoo som fungerade klockrent!

aug. 2022
Fungerade väldigt smidigt med alla dokument, kontrakt och betalningar. Klara meddelande om vad som skall göras under hyr processen. Känns proffsigt och tryggt.

aug. 2022
Smidig bokning, lätt att skicka meddelanden. Fungerade som man förväntar av en bokningssite, har inga förbättringsförslag. Kommer säkerligen hyra genom er igen.