Hyra husbil i Sundsvall

Jag är flexibel
Betyg:9.1 av 46627 upplevelser
Stort utbud av husbilar tillgängliga
Upp till 40% billigare än traditionella uthyrningsföretag
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Boka en husbil nära dig och planera din egen resa

Hyr en husbil i Sundsvall

Norrlands huvudstad, staden mellan bergen eller utsikternas stad. Ja, kärt barn har många namn! Efter flera förödande bränder under 1800-talet beslutades att endast stenhus fick byggas i centrum. Sundsvalls mysiga stadskärna kallas därför Stenstan och är en av stadens populära turistattraktioner. Där finner du både shopping, historiska stadsvandringar och hisnande takvandringar.

En vandring upp på toppen av stadsberget - Sundsvalls svar på Skansen är också ett måste. Efter en uppfriskande promenad på 20 min når du toppen och belönas från det 54m höga utkikstornet med en hänförande utsikt.

Strax utanför Sundsvall finner du Alnö - Norrlands Hawaii, där du bland annat kan besöka den populära badstranden Tranviken, pittoreska sjöbodar, fiskestugor och mysiga kaféer.

Ställplatser i Sundsvall

Sundsvall gästhamn erbjuder ställplats för både husbil och husvagn, dock ma 24h och utan service.

Sundsvall golfklubb har 4st ställplatser med elstople.

Campingplatser i Sundsvall

Allstaforsens camping är det givna valet för dig som vill bo tätt på naturen. Stå med husvagnen eller husbilen alldeles intill Ljungan och se från fönstret hur laxen hoppar.

First Camp Fläsian bor du granne med havet bara 5km från Sundsvall centrum.

Vivstavarvstjärns Camping i Timrå strax norr om Sundsvall är en annan familjär camping, med nära till både vatten, natur och stad.

älvlandskap nära sundsvall

Husbilar i närheten av Sundsvall

Hyr en husbil hos Camptoo

Upplev den ultimata friheten och komforten med ett hem på hjul. Du behöver inte vara en inbiten campare för att njuta av fördelarna med en husbil, att varje dag kunna bestämma vart du vill åka härnäst. Allt fler får upp ögonen för det här sättet att resa och uppleva naturen på - när som fjärran.

Brett utbud av husbilar i Sverige

Camptoo erbjuder ett unikt utbud av privatägda husbilar och campervans i hela Sverige. Från rymliga lyxhusbilar med 4 till 7 bäddar till mindre och smidigare 2-bäddars husbilar, från familjesemester till festivalresor med vänner. Hos Camptoo finner du den perfekta hyrbilen för just din resa och budget. Hyr en husbil till ditt nästa äventyr.

Enkel bokning

Alla husbilar är försäkrade mot skador och olyckor. Så att du tryggt kan njuta av din semester och inte behöver oroa dig om oturen skulle vara framme under din resa! Att hyra en privat husbil genom Camptoo är super enkelt. Om du vill kan du kan kontakta ägaren innan du bokar för att prata om din husbilsresa eller för att eventuellt komma och kika på bilen. Vår kundtjänst hjälper alltid till vid behov - både före, under och efter din resa!

Husbil i Sundsvall

Upplevelser

aug. 2022
Kändes tryggt och säkert att hyra via Camptoo, letade privata uthyrare innan vi hittade Camptoo. Osäkerhet med försäkringar, priser, villkor mm gjorde att vi valde Camptoo som fungerade klockrent!

aug. 2022
Fungerade väldigt smidigt med alla dokument, kontrakt och betalningar. Klara meddelande om vad som skall göras under hyr processen. Känns proffsigt och tryggt.

aug. 2022
Smidig bokning, lätt att skicka meddelanden. Fungerade som man förväntar av en bokningssite, har inga förbättringsförslag. Kommer säkerligen hyra genom er igen.