Hyr husbil i Stockholm

Betyg:9.1 av 37572 upplevelser
Stort utbud av husbilar tillgängliga
Upp till 40% billigare än traditionella uthyrningsföretag
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Boka en husbil nära dig och planera din egen resa

Hyra husbil i Stockholm

Som huvudstad och största stad i Sverige har Stockholm massor av upplevelser och kultur att bjuda på. Besök ett de många spännande museerna, strosa runt i Gamla Stan och känn historiens vingslag, upplev vackra Djurgården med Skansen och Gröna Lund, eller ta en båttur ut till Fjäderholmarna. Här finns något för alla åldrar och smaker! 

Ställplatser i Stockholm

Det finns gott om ställplatser för husbil för den som vill besöka Stockholm. Med god kommunikation med buss och tunnelbana kan du snabbt och enkelt ta dig in till sevärdheterna och låta husbilen vila en dag eller två.

Långholmens husbilscamping är beläget mitt i stan - på den gamla fängelseön Långholmen och erbjuder 77 ställplatser med god service.

Tantolundens husbilscamping är en annan naturskön ställplats tätt på storstadslivet. Ställplatsen är öppen året om och erbjuder 14 platser. 

Ställplats Stockholm ligger vackert belägen mitt i Flatens naturreservat och med närhet till Flatensjön, och med en campingplats för dig som kommer med husvagn. Upplev storstaden på dagen och ta en dopp i sjön på kvällen.

Campingplatser i Stockholm

Tätt på både city och vatten finner du ett flertal fina campingplatser. Upplev storstaden på dagen och njut av lugnet och naturen med ett bad i havet till kvällen.

First Camp City - Stockholm är en liten och personlig camping vackert belägen i Flatens naturreservat. Här bor ni både med närhet till naturen och ett oslagbart läge för att upptäcka Stockholm. Gålö Havsbad ligger nära Stockholm men ändå på landet. Många aktiviteter att delta i och kort avstånd till en av östkustens finaste stränder.

Eriksö Stugby & Camping ligger ca 20 min promenad till Vaxholms stad, varifrån du enkelt tar bussen eller skärgårdsbåten in till Stockholm eller några av skärgårdens fina utflyktsmål.

utsikt över stockholm

Husbilar i Stockholm

 • från kr 1 294 Per natt

  Smidig familjebil med många sängplatser

  66Visby
 • från kr 1 428 Per natt

  Rymlig och modern husbil

  58Göteborg
 • från kr 956 Per natt

  Välplanerad och fin husbil för upp till 6 personer

  66Vaxholm
 • från kr 973 Per natt

  Ny husbil med 7 bältade platser, B-körkort

  77Vänersborg
 • från kr 1 300 Per natt

  Trevlig och lättkörd automat

  46Hudiksvall
 • från kr 1 318 Per natt

  Hobby optima de luxe 75HF -2018

  44Klippan
 • från kr 824 Per natt

  Välplanerad husbil med 2 dubbelsängar

  44Täfteå
 • från kr 1 059 Per natt

  Modern och välplanerad husbil

  44Beddingestrand
 • från kr 706 Per natt

  Husbil med sovalkov

  68Vagnhärad

Hyr en husbil hos Camptoo

Upplev den ultimata friheten och komforten med ett hem på hjul. Du behöver inte vara en inbiten campare för att njuta av fördelarna med en husbil, att varje dag kunna bestämma vart du vill åka härnäst. Allt fler får upp ögonen för det här sättet att resa och uppleva naturen på - när som fjärran.

Brett utbud av husbilar i Sverige

Camptoo erbjuder ett unikt utbud av privatägda husbilar och campervans i hela Sverige. Från rymliga lyxhusbilar med 4 till 7 bäddar till mindre och smidigare 2-bäddars husbilar, från familjesemester till festivalresor med vänner. Hos Camptoo finner du den perfekta hyrbilen för just din resa och budget. Hyr en husbil till ditt nästa äventyr.

Enkel bokning

Alla husbilar är försäkrade mot skador och olyckor. Så att du tryggt kan njuta av din semester och inte behöver oroa dig om oturen skulle vara framme under din resa! Att hyra en privat husbil genom Camptoo är super enkelt. Om du vill kan du kan kontakta ägaren innan du bokar för att prata om din husbilsresa eller för att eventuellt komma och kika på bilen. Vår kundtjänst hjälper alltid till vid behov - både före, under och efter din resa!

Uthyrning av husbil

Upplevelser

Om oss

På Camptoo älskar vi den frihet som resor med husbil eller husvagn innebär. Vårt mål är att få fler människor att dela campingglädjen och komma ut i naturen. Vi gör detta genom att tillhandahålla den mest pålitliga och inspirerande tjänsten, som gör det möjligt för ägare och resenärer att hyra eller hyra ut sin husvagn eller husbil på ett tryggt och enkelt sätt.

Möt Camptoo-teamet