Hyr en husbil i Skåne

Jag är flexibel
Betyg:9.1 av 46552 upplevelser
Stort utbud av husbilar tillgängliga
Upp till 40% billigare än traditionella uthyrningsföretag
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Boka en husbil nära dig och planera din egen resa

Hyr en campingfordon i Skåne

Skåne är som gjort för utflykter och husbilssemester. Milslånga badstränder som gång efter annan blivit framröstade som Sveriges vackraste, magiska bokskogar och böljande åkrar. 

Här finner du även flera fina nationalparker. Söderåsen med sina 1620 hektar är en av Nordeuropas mest omfattande skyddade ädellövsområden. Besök utkikspunkten Kopparhatten och beundra skogen från ovan eller vandra längs den långa ravinen Skäralid, Skånes Grand Canyon. 

Har kroppen behov för att röra lite på sig efter många mil på vägen, så rulla upp skjortärmarna och hyr en dressin, med plats till två vuxna och två barn. Rälsen slingrar sig fram bland vackra blomsterängar och lummig bokskog. Efter 7km kan ett stopp vid Gyllebosjön vara på sin plats, med lunch och kanske ett dopp.

Skåne har otroligt mycket att bjuda på. Är du mer nyfiken och vill har fler tips så kan du läsa vår bloggartikel om Camping i Skåne

Ställplatser i Skåne

Hammarlunda ställplats när Simrishamn står du uppställd med havsutsikt. Möjlighet för att tömma toatank och fylla på vatten finns, samt ström mot extra avgift.

Kåseberga ställplats erbjuder en parkering på grän med 150 platser. Gångavstånd till Ale stenar, butiker och restauranger. 

Höganäs Gästhamn är en ställplats på asfalt i markerade rutor nere på hamnen  i Höganäs. Dusch, toalett och en ställplatsvärd som styr på verksamheten.

Campingplatser i Skåne

Borrbystrands camping är en pärla längs Österlens kust. Ett semesterparadis för alla, med vacker natur och närhet till havet bjuder in till avkoppling.

First Camp Sibbarp i Malmö är en citynära camping med cykelavstånd in till Malmö centrum. Här kan du kombinera citysemester med avkoppling och sköna dagar vid strandkanten.

Borstahusen camping med Landskronas Golfklubb som närmsta granne erbjuder en av Sveriges populära golf-resorter.

Skane sverige

Husbilar i Skåne

 • från kr 956 Per natt 
  (13)

  Fiat RoadCar 640 Plåtis

  24Skivarp
 • från kr 706 Per natt 
  (4)

  Fiat Knaus campervan Gasolfri 599

  24Helsingborg
 • från kr 1 000 Per natt 
  (7)

  Modern husbil i nyskick. Med 6 bälten och 6 sovplatser, samt stort garage! B-körkort

  66Ängelholm
 • från kr 1 318 Per natt 
  (8)

  Hobby optima de luxe 75HF -2018

  44Klippan
 • från kr 1 300 Per natt 
  (1)

  Modern husbil perfekt för barnfamiljen eller par!

  44Landskrona
 • från kr 948 Per natt 
  (1)

  Bilen är hel ny

  55Trelleborg
 • från kr 780 Per natt 
  (2)

  Smidig VAN - Perfekt för semester eller prova Vanlife!

  34Malmö
 • från kr 1 176 Per natt 
  (1)

  Praktisk husbil i plåtismodell

  24Vellinge
 • från kr 1 093 Per natt 
  (4)

  Trevlig husbil för hela familjen. B-körkort 6 bäddar och 6 bältade platser

  66Malmö

Hyr en husbil hos Camptoo

Upplev den ultimata friheten och komforten med ett hem på hjul. Du behöver inte vara en inbiten campare för att njuta av fördelarna med en husbil, att varje dag kunna bestämma vart du vill åka härnäst. Allt fler får upp ögonen för det här sättet att resa och uppleva naturen på - när som fjärran.

Brett utbud av husbilar i Sverige

Camptoo erbjuder ett unikt utbud av privatägda husbilar och campervans i hela Sverige. Från rymliga lyxhusbilar med 4 till 7 bäddar till mindre och smidigare 2-bäddars husbilar, från familjesemester till festivalresor med vänner. Hos Camptoo finner du den perfekta hyrbilen för just din resa och budget. Hyr en husbil till ditt nästa äventyr.

Enkel bokning

Alla husbilar är försäkrade mot skador och olyckor. Så att du tryggt kan njuta av din semester och inte behöver oroa dig om oturen skulle vara framme under din resa! Att hyra husbil genom Camptoo är super enkelt. Om du vill kan du kan kontakta ägaren innan du bokar för att prata om din husbilsresa eller för att eventuellt komma och kika på bilen. Vår kundtjänst hjälper alltid till vid behov - både före, under och efter din resa!

Uthyrning av husbil

Upplevelser

aug. 2022
Kändes tryggt och säkert att hyra via Camptoo, letade privata uthyrare innan vi hittade Camptoo. Osäkerhet med försäkringar, priser, villkor mm gjorde att vi valde Camptoo som fungerade klockrent!

aug. 2022
Fungerade väldigt smidigt med alla dokument, kontrakt och betalningar. Klara meddelande om vad som skall göras under hyr processen. Känns proffsigt och tryggt.

aug. 2022
Smidig bokning, lätt att skicka meddelanden. Fungerade som man förväntar av en bokningssite, har inga förbättringsförslag. Kommer säkerligen hyra genom er igen.