Hyra husbil i Norrköping

Jag är flexibel
Betyg:9.1 av 46628 upplevelser
Stort utbud av husbilar tillgängliga
Upp till 40% billigare än traditionella uthyrningsföretag
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Boka en husbil nära dig och planera din egen resa

Hyr en husbil i Norrköping

Den gamla industristaden Norrköping med omnejd finns det mycket att göra. Här fylls gamla textilfabriker med spännande butiker, läckra restauranger och intressanta museum.

Strax utanför finns Nordens största djurpark, Kolmården. Även om det fortfarande är djuren som står i centrum har parken på senare år expanderat med flera nya tilltag och rymmer nu även Bamses värld. Här kan du åka snurriga och hisnande karuseller, äta Farmors goda pannkakor och köttbullar, handla leksaker hos BrummeLisa och se Bamse och vännerna bjuda på teater. På tal om karuseller, så finns även något för den våghalsige - Wildfire - en berg- och dalbana i trä som blivit utnämnd till Europas bästa i alla kategorier. 

Ute i skogarna runt Norrköping finner du även en mängd vackra vandringsleder. Ågelsjön är populärt både för vandring, bad och klättring. En annan fin led är Marmorbruksleden, 9,7km lång, som går längs Bråviken genom de gamla bruksområdena mellan hundraåriga byggnader och djupa marmorbrott, med vacker utsikt över Bråviken. Tips på fler vandringsleder och naturupplevelser hittar du hos Naturkartan

I Norrköping har du aldrig långt till vatten, så varför inte ta en tur ut i skärgården och paddla kajak, fiska, bada eller ta en båttur och “båtluffa” runt bland Östgötaskärgårdens många kobbar och skär. 

Ställplatser i Norrköping

Kapten Billes vid slussen i Norsholm är en riktigt fint område. Här finner du 14 ställplatser med el och ytterligare 13 ställplatser utan. Njut av Göta Kanal eller ät en bit mat på Kapten Billes returang.

Stegeborgs ställplats ligger naturskönt belägen bara 20min från Norrköping, med utsikt över den gamla riddarborgen Stegeborgs Slottsruin. 

Campingplatser i Norrköping

Kustcamp Ekön är ett naturskönt semesterparadis i Gryts skärgård. Campingen håller öppet året runt. Bad, fiske och sköna avkopplande dagar väntar. 

Hos First Camp Kolmården är du välkommen med både husbil och husvagn. Du bor vid Bråvikens vatten med barnvänlig strand och brygga bara 4 km till den stora djurparken.

Norrköpings Camping ligger nära Strömmen på gångavstånd in till centrum.

kajak på sjön i norrköping

Husbilar i närheten av Norrköping

 • från kr 1 765 Per natt 
  (4)

  Modern och välplanerad husbil med 6 bäddar

  66Linköping
 • från kr 1 059 Per natt 
  (5)

  LillaSpöketLaban: Smidig och lättkörd liten plåtis som är större inuti än man kan tro!

  34Linköping
 • från kr 1 412 Per natt 
  (4)

  Dethleffs Trend T 6717

  54BJÖRKVIK
 • från kr 682 Per natt 
  (5)

  Fräsch och rymlig husbil med bra förvaringsutrymmen

  46Norrköping
 • från kr 1 200 Per natt 

  Komfortabel och lyxig mclouis

  45Vikbolandet
 • från kr 1 365 Per natt 

  Rymlig modern husbil med drag, hydrauliska stödben, förbränningstoa

  56Norrköping
 • från kr 1 345 Per natt 

  Eura mobil 690

  66Linköping

Hyr en husbil hos Camptoo

Upplev den ultimata friheten och komforten med ett hem på hjul. Du behöver inte vara en inbiten campare för att njuta av fördelarna med en husbil, att varje dag kunna bestämma vart du vill åka härnäst. Allt fler får upp ögonen för det här sättet att resa och uppleva naturen på - när som fjärran.

Brett utbud av husbilar i Sverige

Camptoo erbjuder ett unikt utbud av privatägda husbilar och campervans i hela Sverige. Från rymliga lyxhusbilar med 4 till 7 bäddar till mindre och smidigare 2-bäddars husbilar, från familjesemester till festivalresor med vänner. Hos Camptoo finner du den perfekta hyrbilen för just din resa och budget. Hyr en husbil till ditt nästa äventyr.

Enkel bokning

Alla husbilar är försäkrade mot skador och olyckor. Så att du tryggt kan njuta av din semester och inte behöver oroa dig om oturen skulle vara framme under din resa! Att hyra en privat husbil genom Camptoo är super enkelt. Om du vill kan du kan kontakta ägaren innan du bokar för att prata om din husbilsresa eller för att eventuellt komma och kika på bilen. Vår kundtjänst hjälper alltid till vid behov - både före, under och efter din resa!

Uthyrning av husbil

Upplevelser

aug. 2022
Kändes tryggt och säkert att hyra via Camptoo, letade privata uthyrare innan vi hittade Camptoo. Osäkerhet med försäkringar, priser, villkor mm gjorde att vi valde Camptoo som fungerade klockrent!

aug. 2022
Fungerade väldigt smidigt med alla dokument, kontrakt och betalningar. Klara meddelande om vad som skall göras under hyr processen. Känns proffsigt och tryggt.

aug. 2022
Smidig bokning, lätt att skicka meddelanden. Fungerade som man förväntar av en bokningssite, har inga förbättringsförslag. Kommer säkerligen hyra genom er igen.