Hyra husbil i Malmö

Jag är flexibel
Betyg:9.1 av 46628 upplevelser
Stort utbud av husbilar tillgängliga
Upp till 40% billigare än traditionella uthyrningsföretag
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Boka en husbil nära dig och planera din egen resa

Hyr en husbil i Malmö

I Malmö finner du upplevelser och nöjen för alla! Varva ned i någon av stadens många vackra och lummiga parker, shoppa loss bland de många butikerna, eller ta en fika eller en bit mat på ett av de mysiga caféerna och restaurangerna i Rörsjöstaden, kring Lilla Torg eller Möllevångstorget.

Västra hamnen är ett annat härligt ställe att besöka. Sedan bomässan Bo01 2001 har området genomgått en spännande och fortfarande pågående förändring. Massor med intressant arkitektur, bland annat Turning Torso, varvat med restauranger, hamnområde, havsbad och Stapelbäddsparken - en av norra Europas största utomhus skateparker där världseliten gör upp med jämna mellanrum. 

Kulturlivet är rikt i Malmö och på Malmö Konstmuseum finner du en av Sveriges största samlingar av kost, konsthantverk och design. Moderna Museet är också värt ett besök, ett av Europas ledande museer för modern och samtida konst.

Ställplatser i Malmö

Lagunens Småbåtshamn ligger vid Limhamn på första parkett ut till Öresund. Du cyklar enkelt in till city på egen eller en av hyrcyklarna.

Ställplats Bogdan i ligger på cykelavstånd till stranden i Klagshamn, strax söder om Malmö.

Ställplats Ellygården i Oxie sydöst om Malmö centrum erbjuder 20st ställplatser. 

Campingplatser i Malmö

First Camp Sibbarp ligger på cykelavstånd in till Malmö. Här du centralt vid havet, med utsikt över Öresund och goda badmöjligheter. 

byggnader i malmö

Husbilar i närheten av Malmö

 • från kr 1 300 Per natt 
  (1)

  Modern husbil perfekt för barnfamiljen eller par!

  44Landskrona
 • från kr 1 449 Per natt 
  (4)

  4 Berth Autocamper

  24Kokkedal
 • från kr 948 Per natt 
  (1)

  Bilen är hel ny

  55Trelleborg
 • från kr 780 Per natt 
  (2)

  Smidig VAN - Perfekt för semester eller prova Vanlife!

  34Malmö
 • från kr 1 176 Per natt 
  (1)

  Praktisk husbil i plåtismodell

  24Vellinge
 • från kr 588 Per natt 

  Trevlig husbil för hela familjen

  66Landskrona
 • från kr 1 093 Per natt 
  (4)

  Trevlig husbil för hela familjen. B-körkort 6 bäddar och 6 bältade platser

  66Malmö
 • från kr 988 Per natt 
  (10)

  Volkswagen California Camper Van 2015

  44Bjärred
 • från kr 588 Per natt 
  (1)

  Simpel och enkel campervan redo för äventyr

  22Malmö

Hyr en husbil hos Camptoo

Upplev den ultimata friheten och komforten med ett hem på hjul. Du behöver inte vara en inbiten campare för att njuta av fördelarna med en husbil, att varje dag kunna bestämma vart du vill åka härnäst. Allt fler får upp ögonen för det här sättet att resa och uppleva naturen på - när som fjärran.

Brett utbud av husbilar i Sverige

Camptoo erbjuder ett unikt utbud av privatägda husbilar och campervans i hela Sverige. Från rymliga lyxhusbilar med 4 till 7 bäddar till mindre och smidigare 2-bäddars husbilar, från familjesemester till festivalresor med vänner. Hos Camptoo finner du den perfekta hyrbilen för just din resa och budget. Hyr en husbil till ditt nästa äventyr.

Enkel bokning

Alla husbilar är försäkrade mot skador och olyckor. Så att du tryggt kan njuta av din semester och inte behöver oroa dig om oturen skulle vara framme under din resa! Att hyra en privat husbil genom Camptoo är super enkelt. Om du vill kan du kan kontakta ägaren innan du bokar för att prata om din husbilsresa eller för att eventuellt komma och kika på bilen. Vår kundtjänst hjälper alltid till vid behov - både före, under och efter din resa!

Uthyrning av husbil

Upplevelser

aug. 2022
Kändes tryggt och säkert att hyra via Camptoo, letade privata uthyrare innan vi hittade Camptoo. Osäkerhet med försäkringar, priser, villkor mm gjorde att vi valde Camptoo som fungerade klockrent!

aug. 2022
Fungerade väldigt smidigt med alla dokument, kontrakt och betalningar. Klara meddelande om vad som skall göras under hyr processen. Känns proffsigt och tryggt.

aug. 2022
Smidig bokning, lätt att skicka meddelanden. Fungerade som man förväntar av en bokningssite, har inga förbättringsförslag. Kommer säkerligen hyra genom er igen.