Hyra husbil i Lund

Jag är flexibel
Betyg:9.1 av 46627 upplevelser
Stort utbud av husbilar tillgängliga
Upp till 40% billigare än traditionella uthyrningsföretag
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Boka en husbil nära dig och planera din egen resa

Hyr en husbil i Lund

Lund är en av Sveriges äldsta städer med över tusen år av historia, och med de cirka 50 000 svenska och internationella studenterna har staden en särskild puls.

Kulturen i Lund är ett av världens bästa friluftsmuseer och sträcker sig över två kvarter med kulturhistoriska byggnader, kullerstensgator och trädgårdsmiljöer. Stig in i husen och upplev hur livet var från medeltiden till 1930-talet.

Lunds domkyrka invigdes på 1100-talet och har en fascinerande historia att berätta. Gå en guidad rundvisning eller upptäck kyrkan på egen hand med dess imponerande torn, den mystiska kryptan och det astronomiska uret.

I kunskapens Lund kan gammal och ung möta vetenskap och forskning på nära håll. Vattenhallen är ett science center fyllt med upplevelser och experiment, med stark anknytning till Lunds tekniska högskola och forskningsvärlden precis utanför.

Ställplatser i Lund

Ålstorpsgården ställplats erbjuder platser för både husbilar och husvagnar. Tillgång till tömning, vatten och el.

Campingplatser i Lund

Källby camping är en mindre camping vid Källbybadet på gångavstånd till Lund centrum.

Lomma Camping & Resort erbjuder en camping med en egen barnvänlig sandstrand. Gillar du att vind- eller kitesurfa bor du perfekt här.

svensk natur

Husbilar i närheten av Lund

 • från kr 706 Per natt 
  (4)

  Fiat Knaus campervan Gasolfri 599

  24Helsingborg
 • från kr 1 300 Per natt 
  (1)

  Modern husbil perfekt för barnfamiljen eller par!

  44Landskrona
 • från kr 948 Per natt 
  (1)

  Bilen är hel ny

  55Trelleborg
 • från kr 780 Per natt 
  (2)

  Smidig VAN - Perfekt för semester eller prova Vanlife!

  34Malmö
 • från kr 1 176 Per natt 
  (1)

  Praktisk husbil i plåtismodell

  24Vellinge
 • från kr 588 Per natt 

  Trevlig husbil för hela familjen

  66Landskrona
 • från kr 1 093 Per natt 
  (4)

  Trevlig husbil för hela familjen. B-körkort 6 bäddar och 6 bältade platser

  66Malmö
 • från kr 988 Per natt 
  (10)

  Volkswagen California Camper Van 2015

  44Bjärred
 • från kr 588 Per natt 
  (1)

  Simpel och enkel campervan redo för äventyr

  22Malmö

Hyr en husbil hos Camptoo

Upplev den ultimata friheten och komforten med ett hem på hjul. Du behöver inte vara en inbiten campare för att njuta av fördelarna med en husbil, att varje dag kunna bestämma vart du vill åka härnäst. Allt fler får upp ögonen för det här sättet att resa och uppleva naturen på - när som fjärran.

Brett utbud av husbilar i Sverige

Camptoo erbjuder ett unikt utbud av privatägda husbilar och campervans i hela Sverige. Från rymliga lyxhusbilar med 4 till 7 bäddar till mindre och smidigare 2-bäddars husbilar, från familjesemester till festivalresor med vänner. Hos Camptoo finner du den perfekta hyrbilen för just din resa och budget. Hyr en husbil till ditt nästa äventyr.

Enkel bokning

Alla husbilar är försäkrade mot skador och olyckor. Så att du tryggt kan njuta av din semester och inte behöver oroa dig om oturen skulle vara framme under din resa! Att hyra en privat husbil genom Camptoo är super enkelt. Om du vill kan du kan kontakta ägaren innan du bokar för att prata om din husbilsresa eller för att eventuellt komma och kika på bilen. Vår kundtjänst hjälper alltid till vid behov - både före, under och efter din resa!

husbil vid en sjö

Upplevelser

aug. 2022
Kändes tryggt och säkert att hyra via Camptoo, letade privata uthyrare innan vi hittade Camptoo. Osäkerhet med försäkringar, priser, villkor mm gjorde att vi valde Camptoo som fungerade klockrent!

aug. 2022
Fungerade väldigt smidigt med alla dokument, kontrakt och betalningar. Klara meddelande om vad som skall göras under hyr processen. Känns proffsigt och tryggt.

aug. 2022
Smidig bokning, lätt att skicka meddelanden. Fungerade som man förväntar av en bokningssite, har inga förbättringsförslag. Kommer säkerligen hyra genom er igen.