Hyra husbil i Luleå

Jag är flexibel
Betyg:9.1 av 46552 upplevelser
Stort utbud av husbilar tillgängliga
Upp till 40% billigare än traditionella uthyrningsföretag
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Boka en husbil nära dig och planera din egen resa

Hyr en husbil i Luleå

Luleå är den största staden i svenska Lappland och är en populär destination att besöka sommar såväl som vinter. Gammalstads kyrkstad är med på UNESCOs världsarvlista och är en liten stad med över 400 kyrkstugor. Det är en av världens största och bäst bevarade kyrkstäder, vilket lockar tusentals besökare varje år.

Ett annat tips är att ta en båttur genom Luleås skärgård, som består av hela 1312 öar, skär och kobbar som man kan utforska under sin resa. Har ni tur får ni hälsa på både säl och unika fåglar.

Runt Luleå finns massor med fina vandringsleder och vacker natur. Bälingeberget är ett naturreservat 1.5 mil väst om Luleå. Här finns en vandringsled som går upp till toppen av berget. Efter lite kämpande väntar en magnifik utsikt över Luleå och älven.

Från september till mars varje år kan man se norrskenet under gynnsamma förhållanden - en garanterat magisk upplevelse. Det finns ingen tidtabell för när norrskenet uppstår, så det gäller att tajma in klar himmel och lite ha lite tur. 

Här upp i norr finns goda möjligheter för dig som vill fricampa tätt på naturen. Innan du ger dig ut på äventyr så läs mer vilka regler som gäller när du fricampar.

Ställplatser i Luleå

På parkeringen, vid det gamla färjeläget nedanför Hälsans hus, finns en parkeringsplats för husbilar i centrala Luleå vid Lule älv, endast 10 minuters promenad från nöjesliv och handel.

Ettans Båthamn ligger bara 200m från centrum. Här erbjuds 10 ställplatser för husbilar precis vid vattnet - öppna året runt.

Campingplatser i Luleå

First Camp Arcus i Luleå har både ställplatser för husbilar och en familjevänlig camping för husvagnar öppen året runt. 

Rörbäck camping & havsbad är en pärla vid Bottenviken ca 40min norr om Luleå. Naturcamping med drygt 80 husvagnsplatser.

svensk natur

Husbilar i närheten av Luleå

  • från kr 1 294 Per natt 
    (1)

    Bürstner Elegance 710

    44Luleå

Hyr en husbil hos Camptoo

Upplev den ultimata friheten och komforten med ett hem på hjul. Du behöver inte vara en inbiten campare för att njuta av fördelarna med en husbil, att varje dag kunna bestämma vart du vill åka härnäst. Allt fler får upp ögonen för det här sättet att resa och uppleva naturen på - när som fjärran.

Brett utbud av husbilar i Sverige

Camptoo erbjuder ett unikt utbud av privatägda husbilar och campervans i hela Sverige. Från rymliga lyxhusbilar med 4 till 7 bäddar till mindre och smidigare 2-bäddars husbilar, från familjesemester till festivalresor med vänner. Hos Camptoo finner du den perfekta hyrbilen för just din resa och budget. Hyr en husbil till ditt nästa äventyr.

Enkel bokning

Alla husbilar är försäkrade mot skador och olyckor. Så att du tryggt kan njuta av din semester och inte behöver oroa dig om oturen skulle vara framme under din resa! Att hyra en privat husbil genom Camptoo är super enkelt. Om du vill kan du kan kontakta ägaren innan du bokar för att prata om din husbilsresa eller för att eventuellt komma och kika på bilen. Vår kundtjänst hjälper alltid till vid behov - både före, under och efter din resa!

husbil vid en sjö

Upplevelser

aug. 2022
Kändes tryggt och säkert att hyra via Camptoo, letade privata uthyrare innan vi hittade Camptoo. Osäkerhet med försäkringar, priser, villkor mm gjorde att vi valde Camptoo som fungerade klockrent!

aug. 2022
Fungerade väldigt smidigt med alla dokument, kontrakt och betalningar. Klara meddelande om vad som skall göras under hyr processen. Känns proffsigt och tryggt.

aug. 2022
Smidig bokning, lätt att skicka meddelanden. Fungerade som man förväntar av en bokningssite, har inga förbättringsförslag. Kommer säkerligen hyra genom er igen.