Hyra husbil i Linköping

Jag är flexibel
Betyg:9.1 av 46627 upplevelser
Stort utbud av husbilar tillgängliga
Upp till 40% billigare än traditionella uthyrningsföretag
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Boka en husbil nära dig och planera din egen resa

Hyr en husbil i Linköping

“Det finns en tätort på en slätt, ett kyrktorn sträcker sig mot himlen” sjunger Lars Winnerbäck, Linköpingssonen som blivit rikskänd för sin fantastiska musik. Linköpings domkyrka är en av Sveriges bäst bevarade medeltida katedraler och markerar hjärtat av staden. 

Som gammal flygstad är ett besök på  Linköpings Flygvapenmuseum intressant både för flygnördar och alla med ett intresse för en viktig del av vår industrihistoria. Prova att spaka en JAS-39 Gripen i simulatorn och känn på hur det är att vara stridspilot för en stund, eller fascineras av alla unika och historiska flygplan. 

Ett stenkast från Linköpings centrum hittar du stadens egen lilla oas, Bergs slussar vid Göta Kanal. Njut av läskande glass eller en bit mat på någon av restaurangerna, eller ta ett dopp vid änden av slusstrappan i Roxen. 

Vill man resa tillbaka 100 år i tiden väntar Gamla Linköping med tidsenliga handelsbodar, charmiga trähus, kullersten belagda gator, gränder och innergårdar. Ta tuff-tuff tåget med barnen genom Vallaskogen till Valla Gård och hälsa på djuren och lek loss på den stora lekplatsen. 

Ställplatser i Linköping

Ställplats Bergs slussar erbjuder 25 ställplatser på gräs för både husbilar och husvagnar. 

Gamla Linköping / Valla Gård ställplatser erbjuder 4st året runt platser på asfalt. Drop-in gäller i mån av plats.

SAAB Arena ställplatser i Linköpings city har 9 ställplatser på asfalt. Betalning sker i parkeringsautomat och ingen bokning är möjlig. 

Campingplatser i Linköping

Sandviks familjecamping ligger vackert belägen vid norra stranden av Roxen, 20 minuter från Linköping i riktning mot Bergs slussar. Ute på Roxens böljor skolades Anders Bringdal, fyrfaldig världsmästare i vindsurfing.  

First Camp Glyttinge är Linköpings mest centralt placerade camping. 

Amundebo Södergård camping ligger i en vacker natur med utsikt över Amundebosjön. Här finns både plats för dig med husvagn och husbil.  

Cyling längs Götakanal

Husbilar i närheten av Linköping

 • från kr 1 765 Per natt 
  (4)

  Modern och välplanerad husbil med 6 bäddar

  66Linköping
 • från kr 1 059 Per natt 
  (5)

  LillaSpöketLaban: Smidig och lättkörd liten plåtis som är större inuti än man kan tro!

  34Linköping
 • från kr 841 Per natt 
  (10)

  Bra husbil året runt

  44Rimforsa
 • från kr 682 Per natt 
  (5)

  Fräsch och rymlig husbil med bra förvaringsutrymmen

  46Norrköping
 • från kr 1 365 Per natt 

  Rymlig modern husbil med drag, hydrauliska stödben, förbränningstoa

  56Norrköping
 • från kr 1 345 Per natt 

  Eura mobil 690

  66Linköping

Hyr en husbil hos Camptoo

Upplev den ultimata friheten och komforten med ett hem på hjul. Du behöver inte vara en inbiten campare för att njuta av fördelarna med en husbil, att varje dag kunna bestämma vart du vill åka härnäst. Allt fler får upp ögonen för det här sättet att resa och uppleva naturen på - när som fjärran.

Brett utbud av husbilar i Sverige

Camptoo erbjuder ett unikt utbud av privatägda husbilar och campervans i hela Sverige. Från rymliga lyxhusbilar med 4 till 7 bäddar till mindre och smidigare 2-bäddars husbilar, från familjesemester till festivalresor med vänner. Hos Camptoo finner du den perfekta hyrbilen för just din resa och budget. Hyr en husbil till ditt nästa äventyr.

Enkel bokning

Alla husbilar är försäkrade mot skador och olyckor. Så att du tryggt kan njuta av din semester och inte behöver oroa dig om oturen skulle vara framme under din resa! Att hyra en privat husbil genom Camptoo är super enkelt. Om du vill kan du kan kontakta ägaren innan du bokar för att prata om din husbilsresa eller för att eventuellt komma och kika på bilen. Vår kundtjänst hjälper alltid till vid behov - både före, under och efter din resa!

Uthyrning av husbil

Upplevelser

aug. 2022
Kändes tryggt och säkert att hyra via Camptoo, letade privata uthyrare innan vi hittade Camptoo. Osäkerhet med försäkringar, priser, villkor mm gjorde att vi valde Camptoo som fungerade klockrent!

aug. 2022
Fungerade väldigt smidigt med alla dokument, kontrakt och betalningar. Klara meddelande om vad som skall göras under hyr processen. Känns proffsigt och tryggt.

aug. 2022
Smidig bokning, lätt att skicka meddelanden. Fungerade som man förväntar av en bokningssite, har inga förbättringsförslag. Kommer säkerligen hyra genom er igen.