Hyra husbil i Karlstad

Jag är flexibel
Betyg:9.1 av 46627 upplevelser
Stort utbud av husbilar tillgängliga
Upp till 40% billigare än traditionella uthyrningsföretag
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Boka en husbil nära dig och planera din egen resa

Hyr en husbil i Karlstad

Det är ingen slump att Karlstad är den enda kommunen i Sverige som har en glad sol som symbol. Den symboliserar att Karlstad är en lite gladare kommun där solen skiner oftare än på många andra platser.

Värmland är kanske mest känt för sin vackra natur, men också för de världsberömda författare och konstnärer som har verkat i trakten. Namn som Selma Lagerlöf, Gustav Fröding och  Nils Ferlin har alla funnit inspiration från landskapets skogar och sjöar. Bland dagens konstnärer utmärker sig Lars Lerin lite extra och du kan besöka hans konsthall Sandgrund Lars Lerin i centrala Karlstad.

Klarälvsbanan är en nedlagd banvall, helt asfalterad och garanterat bilfri. Den slingrar sig rakt genom den Värmländska naturen, från Karlstad i söder till Uddeholm i norr, med Klarälven som närmsta granne. Har du friska ben kan du här ge dig ut på ett 90km lång äventyr på cykel, rullskidor eller inlines. 

Värmland bjuder på ett skiftande landskap med stora skogar och flera fjällområden i norr. Vandringslederna är många och finns i alla svårighetsgrader. Flera historiska platser och sevärdheter som skapar en fridfull upplevelse och en salig upptäcktsresa genom de värmländska skogarna.

Ställplatser i Karlstad

Sävegatan i centrala Karlstad finner du nio ställplatser för husbil med tillgång till el. 

På parkeringen vid badplatsen Kroppkärrssjön tillåter parkering med husbil upp till 7 dygn. 

Strax norr om Karlstad ligger Sandbäckstjärn. Här hittar du en liten fisketjärn, grillplatser och en mysig natur. Här kan du parkera gratis och du får som längst stå i 24 timmar.

Campingplatser i Karlstad

Bomstadbaden är en naturskön camping 10km från Karlstad centrum. Här finner du även husbilsplatser med fantastisk utsikt över Vänern. 

First Camp Skutberget tio minuter från centrum är ett annat bra alternativ nära till både bad och stad.

Natur i Varmland

Husbilar i närheten av Karlstad

  • från kr 824 Per natt 

    Trevlig äldre husbil

    44Kil

Hyr en husbil hos Camptoo

Upplev den ultimata friheten och komforten med ett hem på hjul. Du behöver inte vara en inbiten campare för att njuta av fördelarna med en husbil, att varje dag kunna bestämma vart du vill åka härnäst. Allt fler får upp ögonen för det här sättet att resa och uppleva naturen på - när som fjärran.

Brett utbud av husbilar i Sverige

Camptoo erbjuder ett unikt utbud av privatägda husbilar och campervans i hela Sverige. Från rymliga lyxhusbilar med 4 till 7 bäddar till mindre och smidigare 2-bäddars husbilar, från familjesemester till festivalresor med vänner. Hos Camptoo finner du den perfekta hyrbilen för just din resa och budget. Hyr en husbil till ditt nästa äventyr.

Enkel bokning

Alla husbilar är försäkrade mot skador och olyckor. Så att du tryggt kan njuta av din semester och inte behöver oroa dig om oturen skulle vara framme under din resa! Att hyra en privat husbil genom Camptoo är super enkelt. Om du vill kan du kan kontakta ägaren innan du bokar för att prata om din husbilsresa eller för att eventuellt komma och kika på bilen. Vår kundtjänst hjälper alltid till vid behov - både före, under och efter din resa!

husbil vid en sjö

Upplevelser

aug. 2022
Kändes tryggt och säkert att hyra via Camptoo, letade privata uthyrare innan vi hittade Camptoo. Osäkerhet med försäkringar, priser, villkor mm gjorde att vi valde Camptoo som fungerade klockrent!

aug. 2022
Fungerade väldigt smidigt med alla dokument, kontrakt och betalningar. Klara meddelande om vad som skall göras under hyr processen. Känns proffsigt och tryggt.

aug. 2022
Smidig bokning, lätt att skicka meddelanden. Fungerade som man förväntar av en bokningssite, har inga förbättringsförslag. Kommer säkerligen hyra genom er igen.