Hyra husbil i Kalmar

Jag är flexibel
Betyg:9.1 av 46552 upplevelser
Stort utbud av husbilar tillgängliga
Upp till 40% billigare än traditionella uthyrningsföretag
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Boka en husbil nära dig och planera din egen resa

Hyr en husbil i Kalmar

Kalmar är en stad fylld med historia, konst och kultur. Kalmar erbjuder ofta event för hela familjen och har flera gånger röstats fram till “Årets sommarstad”.

Besök Kalmar läns museum och upplev det mäktiga regalskeppet Kronan, stormaktstidens största skepp, som kantrade år 1676 under en drabbning med den dansk-holländska flottan. Eller vallgravs omgärdade Kalmar Slott med anor från 1100-talet. 

Om vädret tillåter, varför inte njuta av närheten till havet och passa på att ta ett dopp vid badplatsen i slutet av Storgatan. God mat, fin shopping, men utan storstadens stress - i småländska Kalmar rådet lugnet. 

Närheten till Öland lockar givetvis också. Njut av sommarbrisen på Haga Park tillsammans med vind- och kitesurfarna, säg hej till ett får på Ölands Alvar och runda av med en magiskt vacker solnedgång över Kalmarsund.

Ställplatser i Kalmar

Ölandskajen erbjuder 7 platser öppna året runt, samt ytterligare 6 platser under vår och sommar månaderna.

Elevatorkajen mitt i centrum har 6 platser öppna Maj-September. 

Vid Snöravinparkeringen  även kallad ställplats Ölandsbron finner du ca 20 ställplatser. Observera att man max får stå där 18 timmar.

Campingplatser i Kalmar

First Camp Stenstö ligger vacker belägen på en halvö i Kalmarsund, ca 3km till centrum, med flera fina badplatser i närområdet. 

Vita Sands Camping ca 25km söder om Kalmar är en annan populär camping. Här finner ni Kalmars finaste sandstrand.

Slott Gammal Byggnad i kalmar

Husbilar i närheten av Kalmar

 • från kr 1 102 Per natt 

  Fully Equipped Minicamper - Perfect for Two

  22Kalmar
 • från kr 1 176 Per natt 
  (2)

  Adria 640 SLX - 2017 med 2 långbäddar

  24Färjestaden

Hyr en husbil hos Camptoo

Upplev den ultimata friheten och komforten med ett hem på hjul. Du behöver inte vara en inbiten campare för att njuta av fördelarna med en husbil, att varje dag kunna bestämma vart du vill åka härnäst. Allt fler får upp ögonen för det här sättet att resa och uppleva naturen på - när som fjärran.

Brett utbud av husbilar i Sverige

Camptoo erbjuder ett unikt utbud av privatägda husbilar och campervans i hela Sverige. Från rymliga lyxhusbilar med 4 till 7 bäddar till mindre och smidigare 2-bäddars husbilar, från familjesemester till festivalresor med vänner. Hos Camptoo finner du den perfekta hyrbilen för just din resa och budget. Hyr en husbil till ditt nästa äventyr.

Enkel bokning

Alla husbilar är försäkrade mot skador och olyckor. Så att du tryggt kan njuta av din semester och inte behöver oroa dig om oturen skulle vara framme under din resa! Att hyra en privat husbil genom Camptoo är super enkelt. Om du vill kan du kan kontakta ägaren innan du bokar för att prata om din husbilsresa eller för att eventuellt komma och kika på bilen. Vår kundtjänst hjälper alltid till vid behov - både före, under och efter din resa!

Husbil i Kalmar

Upplevelser

aug. 2022
Kändes tryggt och säkert att hyra via Camptoo, letade privata uthyrare innan vi hittade Camptoo. Osäkerhet med försäkringar, priser, villkor mm gjorde att vi valde Camptoo som fungerade klockrent!

aug. 2022
Fungerade väldigt smidigt med alla dokument, kontrakt och betalningar. Klara meddelande om vad som skall göras under hyr processen. Känns proffsigt och tryggt.

aug. 2022
Smidig bokning, lätt att skicka meddelanden. Fungerade som man förväntar av en bokningssite, har inga förbättringsförslag. Kommer säkerligen hyra genom er igen.