Hyra husbil i Jönköping

Jag är flexibel
Betyg:9.1 av 46627 upplevelser
Stort utbud av husbilar tillgängliga
Upp till 40% billigare än traditionella uthyrningsföretag
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Boka en husbil nära dig och planera din egen resa

Hyr en husbil i Jönköping

Med en vacker placering längs Vätterns södra kant är Jönköping det perfekta stället att hyra husbil eller husvagn på - oavsett om du tänkt semestra i området eller ska vidare i Sverige. Men varför köra längre än nödvändigt, i och kring Jönköping finns massor att uppleva!

Ett besök i Gränna, polkagris staden längs Vätterns strand med de kullerstensbelagda gatorna är ett måste. Här kan du även passa på att besöka André museet, om upptäcktsresaren som reste till Nordpolen i en luftballong eller göra en dagsutflykt med båt över till Visingsö. 

Andra tips är att besöka Tabergsgruvan och ta på gruvvandring eller gruvteater. I närheten finner du även världens enda fladdermus-museum. Sevärda historiska byggnader finns det också gott om; Sofiakyrkan i Jönköping, Habo Kyrka eller Näs Borg och Visingsborgs Slott. 

Jönköping är konstnären John Bauers hemort, mest känd för sina fantastiska målerier av troll och skogsväsen. Ta en båttur och upplev den trolska inspirationsmiljön på kanalerna Bunn och Ören.

Ställplatser i Jönköping 

Visingsö Ställplats ligger som namnet antyder på Visingsö. Här finns 48 platser med härlig utsikt över hamnen och Vättern.

Gränna hamn erbjuder ställplatser bara ett stenkast från centrala Gränna. Här finns 32 platser med eluttag och separat toalettbyggnad.

Ställplats City Jönköping ligger centralt belägen med gångavstånd till city. 16 elplatser tätt på Munksjön och promenadstråk längs vattnet.

Campingplatser i Jönköping

Villa Björkhagen med sina 300 platser ligger placerad med en fantastisk vy över Vättern, med endast 3 km in till centrum.

First Camp Gränna är en fyrstjärnig camping precis vid vattnet i Polkagrisens hemstad. Här bor du centralt vid Vätterns strand, med gångavstånd till centrum.

husbil vid sjön

Husbilar i Jönköping

 • från kr 995 Per natt 

  Fräsch modern husbil för två personer

  22Huskvarna
 • från kr 1 366 Per natt 
  (1)

  Dethleffs Globebus 4

  44Jönköping
 • från kr 1 366 Per natt 

  Rymlig och modern husbil

  44Jönköping
 • från kr 1 059 Per natt 

  Husbil för den lilla familjen eller kompis gäng som är fräsch och stilren

  44Nässjö

Hyr en husbil hos Camptoo

Upplev den ultimata friheten och komforten med ett hem på hjul. Du behöver inte vara en inbiten campare för att njuta av fördelarna med en husbil, att varje dag kunna bestämma vart du vill åka härnäst. Allt fler får upp ögonen för det här sättet att resa och uppleva naturen på - när som fjärran.

Brett utbud av husbilar i Sverige

Camptoo erbjuder ett unikt utbud av privatägda husbilar och campervans i hela Sverige. Från rymliga lyxhusbilar med 4 till 7 bäddar till mindre och smidigare 2-bäddars husbilar, från familjesemester till festivalresor med vänner. Hos Camptoo finner du den perfekta hyrbilen för just din resa och budget. Hyr en husbil till ditt nästa äventyr.

Enkel bokning

Alla husbilar är försäkrade mot skador och olyckor. Så att du tryggt kan njuta av din semester och inte behöver oroa dig om oturen skulle vara framme under din resa! Att hyra en privat husbil genom Camptoo är super enkelt. Om du vill kan du kan kontakta ägaren innan du bokar för att prata om din husbilsresa eller för att eventuellt komma och kika på bilen. Vår kundtjänst hjälper alltid till vid behov - både före, under och efter din resa!

Uthyrning av husbil

Upplevelser

aug. 2022
Kändes tryggt och säkert att hyra via Camptoo, letade privata uthyrare innan vi hittade Camptoo. Osäkerhet med försäkringar, priser, villkor mm gjorde att vi valde Camptoo som fungerade klockrent!

aug. 2022
Fungerade väldigt smidigt med alla dokument, kontrakt och betalningar. Klara meddelande om vad som skall göras under hyr processen. Känns proffsigt och tryggt.

aug. 2022
Smidig bokning, lätt att skicka meddelanden. Fungerade som man förväntar av en bokningssite, har inga förbättringsförslag. Kommer säkerligen hyra genom er igen.