Hyra husbil i Helsingborg

Jag är flexibel
Betyg:9.1 av 46609 upplevelser
Stort utbud av husbilar tillgängliga
Upp till 40% billigare än traditionella uthyrningsföretag
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Boka en husbil nära dig och planera din egen resa

Hyr en husbil i Helsingborg

I Helsingborg finns massor av alternativ för dig som är sugen på att förundras av historiska monument och kultur, besöka vackra slott, hänga på fina stränder eller uppleva vacker natur.

På Sofiero slott kan du njuta av den blomstrande skönheten, kungliga traditionen och den vackra utsikten över Öresund. Trädgården som anses vara en av Europas vackraste bjuder på både raviner och trollskog för barnen.

Dunkers Kulturhus är ett besök värt för dig som är kulturintresserad. På den över 3000 kvadratmeter stora utställningsytor öppnar varje år ett tiotal nya utställningar av hög internationell klass. Historia och samtid blandas i olika konstformer för att visualisera angelägna berättelser. 

I Öresund utanför Helsingborg finner du pärlan Ven. Hyr cyklar till hela familjen och utforska ön i er takt. Stanna till vid någon av alla mysiga butiker eller restauranger, eller besök de branta Backafallen, S:t Ibbs kyrka från medeltiden, Spirit of Hven whiskydestilleri och Tycho Brahe museet där du inblick i astronomens händelserika år på ön.

Ställplatser i Helsingborg

Norra hamnen marina har ett 15-20 tal ställplatser i centrum med el. Här är det ‘först till kvarn’ som gäller.

First Camp Ställplats Råå Vallar strax söder om Helsingborg har 12 platser med fin utsikt över Öresund. 

Ytterligare söder finner du Ställplats Lundåkra med ett 50 tal ställplatser för husbil (ej husvagn). Gillar du surfa är detta stället för dig.   

Campingplatser i Helsingborg

Borstahusens Camping är en fin camping med underbar natur tätt på Öresunds salta vågor. Boka din tur till Ven direkt i receptionen. 

First Camp Råå Vallar har du nära både till strand och bad och Helsingborg centrum.

Lerbergets Camping ca 30min norr om Helsingborg är ett fint alternativ om du samtidigt vill besöka Höganäs och dess keramiktillverkning.

boulevarden i Helsingborg

Husbilar i närheten av Helsingborg

 • från kr 706 Per natt 
  (4)

  Fiat Knaus campervan Gasolfri 599

  24Helsingborg
 • från kr 1 000 Per natt 
  (7)

  Modern husbil i nyskick. Med 6 bälten och 6 sovplatser, samt stort garage! B-körkort

  66Ängelholm
 • från kr 1 318 Per natt 
  (8)

  Hobby optima de luxe 75HF -2018

  44Klippan
 • från kr 1 300 Per natt 
  (1)

  Modern husbil perfekt för barnfamiljen eller par!

  44Landskrona
 • från kr 1 449 Per natt 
  (4)

  4 Berth Autocamper

  24Kokkedal
 • från kr 1 366 Per natt 
  (1)

  Lækker helintegreret Mclouis Nevis 373 G luksuscamper fra 2020 med alt i udstyr

  45Smørumnedre
 • från kr 588 Per natt 

  Trevlig husbil för hela familjen

  66Landskrona
 • från kr 1 608 Per natt 
  (3)

  Luksus Autocamper fra 2021 for 4 personer

  44Helsinge Kommune
 • från kr 988 Per natt 
  (10)

  Volkswagen California Camper Van 2015

  44Bjärred

Hyr en husbil hos Camptoo

Upplev den ultimata friheten och komforten med ett hem på hjul. Du behöver inte vara en inbiten campare för att njuta av fördelarna med en husbil, att varje dag kunna bestämma vart du vill åka härnäst. Allt fler får upp ögonen för det här sättet att resa och uppleva naturen på - när som fjärran.

Brett utbud av husbilar i Sverige

Camptoo erbjuder ett unikt utbud av privatägda husbilar och campervans i hela Sverige. Från rymliga lyxhusbilar med 4 till 7 bäddar till mindre och smidigare 2-bäddars husbilar, från familjesemester till festivalresor med vänner. Hos Camptoo finner du den perfekta hyrbilen för just din resa och budget. Hyr en husbil till ditt nästa äventyr.

Enkel bokning

Alla husbilar är försäkrade mot skador och olyckor. Så att du tryggt kan njuta av din semester och inte behöver oroa dig om oturen skulle vara framme under din resa! Att hyra en privat husbil genom Camptoo är super enkelt. Om du vill kan du kan kontakta ägaren innan du bokar för att prata om din husbilsresa eller för att eventuellt komma och kika på bilen. Vår kundtjänst hjälper alltid till vid behov - både före, under och efter din resa!

husbil vid en sjö

Upplevelser

aug. 2022
Kändes tryggt och säkert att hyra via Camptoo, letade privata uthyrare innan vi hittade Camptoo. Osäkerhet med försäkringar, priser, villkor mm gjorde att vi valde Camptoo som fungerade klockrent!

aug. 2022
Fungerade väldigt smidigt med alla dokument, kontrakt och betalningar. Klara meddelande om vad som skall göras under hyr processen. Känns proffsigt och tryggt.

aug. 2022
Smidig bokning, lätt att skicka meddelanden. Fungerade som man förväntar av en bokningssite, har inga förbättringsförslag. Kommer säkerligen hyra genom er igen.