Hyra husbil i Halmstad

Jag är flexibel
Betyg:9.1 av 46627 upplevelser
Stort utbud av husbilar tillgängliga
Upp till 40% billigare än traditionella uthyrningsföretag
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Boka en husbil nära dig och planera din egen resa

Hyr en husbil i Halmstad

“Sommartider, hej hej, sommartider” sjunger Gyllene Tider och Per Gessle. Halmstad är onekligen en av Sveriges klassiska sommarstäder. Det är som att en liten bit av sommaren dröjer sig kvar i Halmstad – året runt. Lata dagar på Tylösand är inte fel, men staden har mer än så att bjuda på. 

I centrum finner du många mysiga gator, fina butiker och restauranger. Hotell Mårtensson är en av dem och har tagit emot gäster ända sedan mitten på 1800-talet. 

Prins Bertils stig är en lättvandrad led som slingrar sig längs kusten, hela vägen ut till Tylösand, och vidare ut till Möllegård. Den 18 km långa leden startar vid slottet inne i stan och redan efter en kilometer är nu nere vid havet och sanddyner - perfekt för picknick, korvgrillning och bad. 

Danska fall är ett stort naturreservat med flera vandringsleder som slingrar sig fram genom vacker bokskog och sjöar. Många besökare lockas av vattenfallet, som har en sammanlagd fallhöjd på 36 meter.

Ställplatser i Halmstad

Halmstads Segelsällskap har 21 ställplatser med el och vatten. Prins Bertils stig passar ställplatsen som är öppet året runt. 

BK Najaden erbjuder 12 ställplatser för husbilar med tillgång till vatten och el. Gångavstånd in till centrum med fin utsikt över hamnen och kvällssol. 

Grötviks Segelsällskap har 15 ställplatser med tillgång till el och vatten tätt på havet och med bussförbindelse in till centrum.

Campingplatser i Halmstad

Bara 6 km från Halmstad ligger First Camp Hagön. Här breder kilometerlånga Östra stranden ut sig med varm mjuk sand och bjuder in till avkoppling, bad och lek.

Bengts Camping i natursköna Vilshärad är en annan populär camping strax norr om Halmstad.

drönarskott av Halmstad

Husbilar i närheten av Halmstad

 • från kr 1 025 Per natt 
  (2)

  Vår pärla

  44Haverdal
 • från kr 941 Per natt 
  (1)

  Fiat Burstner T660 Nexxo

  26Halmstad
 • från kr 1 093 Per natt 
  (2)

  En välskött familjebil

  46Halmstad
 • från kr 1 647 Per natt 

  Fiat Magic 82 P, 2016, 4000 mil

  35Båstad
 • från kr 1 176 Per natt 

  Bra husbil

  44Mellbystrand

Hyr en husbil hos Camptoo

Upplev den ultimata friheten och komforten med ett hem på hjul. Du behöver inte vara en inbiten campare för att njuta av fördelarna med en husbil, att varje dag kunna bestämma vart du vill åka härnäst. Allt fler får upp ögonen för det här sättet att resa och uppleva naturen på - när som fjärran.

Brett utbud av husbilar i Sverige

Camptoo erbjuder ett unikt utbud av privatägda husbilar och campervans i hela Sverige. Från rymliga lyxhusbilar med 4 till 7 bäddar till mindre och smidigare 2-bäddars husbilar, från familjesemester till festivalresor med vänner. Hos Camptoo finner du den perfekta hyrbilen för just din resa och budget. Hyr en husbil till ditt nästa äventyr.

Enkel bokning

Alla husbilar är försäkrade mot skador och olyckor. Så att du tryggt kan njuta av din semester och inte behöver oroa dig om oturen skulle vara framme under din resa! Att hyra en privat husbil genom Camptoo är super enkelt. Om du vill kan du kan kontakta ägaren innan du bokar för att prata om din husbilsresa eller för att eventuellt komma och kika på bilen. Vår kundtjänst hjälper alltid till vid behov - både före, under och efter din resa!

husbil vid en sjö

Upplevelser

aug. 2022
Kändes tryggt och säkert att hyra via Camptoo, letade privata uthyrare innan vi hittade Camptoo. Osäkerhet med försäkringar, priser, villkor mm gjorde att vi valde Camptoo som fungerade klockrent!

aug. 2022
Fungerade väldigt smidigt med alla dokument, kontrakt och betalningar. Klara meddelande om vad som skall göras under hyr processen. Känns proffsigt och tryggt.

aug. 2022
Smidig bokning, lätt att skicka meddelanden. Fungerade som man förväntar av en bokningssite, har inga förbättringsförslag. Kommer säkerligen hyra genom er igen.