Hyra husbil i Göteborg

Jag är flexibel
Betyg:9.1 av 46627 upplevelser
Stort utbud av husbilar tillgängliga
Upp till 40% billigare än traditionella uthyrningsföretag
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Boka en husbil nära dig och planera din egen resa

Hyr en husbil i Göteborg

Göteborg med närområde bjuder på både fantastisk natur och massor att göra. Är du konstintresserad är Göteborgs konstmuseum med tre stjärnor i Michelins Green Guide ett måste, likaså Världskulturmuseet. En dagstur eller två ut i skärgården är även det ett måste när man är på västkusten. Du når karga klippor, mysiga hamnar och pittoreska fiskebyar på mindre än en timme från centrum.

Som en havsnära storstad är kanske just vattnet det bästa sättet att uppleva Göteborg. Som besökare har du chansen att se staden från en spännande vinkel, till exempel genom kajakuthyrning, stand up paddleboard eller sightseeing med Ocean Bus eller turbåten Paddan.

Havets läckerheter smakar extra gott i hamnstaden Göteborg. Räkmackor, nyfångad fisk i alla dess former, hummer, musslor och ostron - utbudet är stort. 

För den äventyrslystne och barnfamiljer är givetvis nöjesparken Liseberg med karuseller för stora som små ett givet besök. Räkna med en heldag om du ska nå runt i hela parken. 

Ställplatser i Göteborg

Liseberg ställplats Skatås ligger i ett naturskönt och vackert område nära Liseberg nöjespark. Ställplatsen är belägen i Delsjöområdet, ett av Göteborgs mest populära friluftsområden cirka 3 km öster om centrum.

Ställplats Björkö hamn är ett bra val om du vill uppleva Västkusten från första parkett. På ön bor ca 1 400 invånare, med Marstrand och Göteborg som närmaste grannar.

Partille ställplats finner du i lugna, gröna omgivningar 13 km från centrala Göteborg. Låt husbilen stå och ta direktbussen in till centrum på 15-20 min.

Campingplatser i Göteborg

Göteborgs Camping är en modern och havsnära camping öppen året runt för både husvagnar, husbilar och tält. Njut av skärgård, bad och krabbfiske eller ta en tur in till centrum. 

Lisebergbyns Camping är valet för dig som vill campa i naturen men ändå nära stan. Här bor du naturskönt året runt bara 10 min från centrala Göteborg. 

Liseberg camping Askim Strand är en uppskattad camping hos barnfamiljerna. Den ligger vackert belägen strax utanför Göteborg med havet som granne.

Kajak Göteborg

Husbilar i närheten av Göteborg

 • från kr 882 Per natt 
  (12)

  Modern välplanerad husbil med mycket utrustning, lättkörd och mysig att köra

  46Hålta
 • från kr 1 500 Per natt 
  (14)

  Fullutrustad husbil med upp till 7 bältes- och sovplatser

  48Göteborg
 • från kr 1 202 Per natt 
  (2)

  Rymlig och välplanerad husbil

  44Billdal
 • från kr 780 Per natt 
  (9)

  Lättskött och smidig plåtis

  34Göteborg
 • från kr 1 045 Per natt 

  Mysig familj husbil för 6 pers. Lättkörd. B-körkort

  66Göteborg
 • från kr 1 176 Per natt 
  (2)

  Ny modern husbil, perfekt för familjen

  46Lerum
 • från kr 1 428 Per natt 
  (4)

  Rymlig och modern husbil

  58Göteborg
 • från kr 647 Per natt 

  Charmig campervan

  23Göteborg
 • från kr 1 848 Per natt 
  (3)

  Lyxig Kabe Travelmaster i nyskick

  44Göteborg

Hyr en husbil hos Camptoo

Upplev den ultimata friheten och komforten med ett hem på hjul. Du behöver inte vara en inbiten campare för att njuta av fördelarna med en husbil, att varje dag kunna bestämma vart du vill åka härnäst. Allt fler får upp ögonen för det här sättet att resa och uppleva naturen på - när som fjärran.

Brett utbud av husbilar i Sverige

Camptoo erbjuder ett unikt utbud av privatägda husbilar och campervans i hela Sverige. Från rymliga lyxhusbilar med 4 till 7 bäddar till mindre och smidigare 2-bäddars husbilar, från familjesemester till festivalresor med vänner. Hos Camptoo finner du den perfekta hyrbilen för just din resa och budget. Hyr en husbil till ditt nästa äventyr.

Enkel bokning

Alla husbilar är försäkrade mot skador och olyckor. Så att du tryggt kan njuta av din semester och inte behöver oroa dig om oturen skulle vara framme under din resa! Att hyra en privat husbil genom Camptoo är super enkelt. Om du vill kan du kan kontakta ägaren innan du bokar för att prata om din husbilsresa eller för att eventuellt komma och kika på bilen. Vår kundtjänst hjälper alltid till vid behov - både före, under och efter din resa!

Uthyrning av husbil

Upplevelser

aug. 2022
Kändes tryggt och säkert att hyra via Camptoo, letade privata uthyrare innan vi hittade Camptoo. Osäkerhet med försäkringar, priser, villkor mm gjorde att vi valde Camptoo som fungerade klockrent!

aug. 2022
Fungerade väldigt smidigt med alla dokument, kontrakt och betalningar. Klara meddelande om vad som skall göras under hyr processen. Känns proffsigt och tryggt.

aug. 2022
Smidig bokning, lätt att skicka meddelanden. Fungerade som man förväntar av en bokningssite, har inga förbättringsförslag. Kommer säkerligen hyra genom er igen.