Hyra husbil i Gävle

Jag är flexibel
Betyg:9.1 av 46628 upplevelser
Stort utbud av husbilar tillgängliga
Upp till 40% billigare än traditionella uthyrningsföretag
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Boka en husbil nära dig och planera din egen resa

Hyr en husbil i Gävle

Gävle har utan tvekan mycket att bjuda på. Strosa runt i vackra Boulognerskogen belägen på en udde längs Gavleån. Här finns bland annat en dansbana, en minigolfbana och en stor lekpark och flera trevliga kaféer.

I Gävle finner du Sveriges enda fängelsemuseum. Inhysa i rysliga fängelseceller från 1700-talet. Här kan du promenera genom underjordiska fängelsehålor som redan fanns på 1500-talet. Ett stycke kriminalvårds historia med en unik samling som både berör och informerar.  

Få ställen erbjuder skidåkning i så fantastiska omgivningar som Kungsberget. Sommartid är det numera full action med läckra Mountainbike spår och vandringsleder.

Furuviksparken, strax utanför Gävle, rymmer såväl en djur- och nöjespark som ett äventyrsbad. En garanterat uppskattad upplevelse för barnfamiljen!

Ställplatser i Gävle

Ställplats Gavleån har 9st drop-in platser mitt i centrala Gävle med tillhörande servicebyggnad.

Ställplats Hemlingbystugan erbjuder ställplatser för både husbil och husvagn. Här får du stå max 3 dagar.

Campingplatser i Gävle

Furuviks Havscamping bor du på vackert och bara ett stenkast från äventyren i Furuviksparken. 

Engesbergs Camping ca 12km norr om Gävle är en lugn familjecamping naturskönt belägen längs kusten.

utsikt över hamnen i Gävle

Husbilar i närheten av Gävle

Hyr en husbil hos Camptoo

Upplev den ultimata friheten och komforten med ett hem på hjul. Du behöver inte vara en inbiten campare för att njuta av fördelarna med en husbil, att varje dag kunna bestämma vart du vill åka härnäst. Allt fler får upp ögonen för det här sättet att resa och uppleva naturen på - när som fjärran.

Brett utbud av husbilar i Sverige

Camptoo erbjuder ett unikt utbud av privatägda husbilar och campervans i hela Sverige. Från rymliga lyxhusbilar med 4 till 7 bäddar till mindre och smidigare 2-bäddars husbilar, från familjesemester till festivalresor med vänner. Hos Camptoo finner du den perfekta hyrbilen för just din resa och budget. Hyr en husbil till ditt nästa äventyr.

Enkel bokning

Alla husbilar är försäkrade mot skador och olyckor. Så att du tryggt kan njuta av din semester och inte behöver oroa dig om oturen skulle vara framme under din resa! Att hyra en privat husbil genom Camptoo är super enkelt. Om du vill kan du kan kontakta ägaren innan du bokar för att prata om din husbilsresa eller för att eventuellt komma och kika på bilen. Vår kundtjänst hjälper alltid till vid behov - både före, under och efter din resa!

Husbil i Gävle

Upplevelser

aug. 2022
Kändes tryggt och säkert att hyra via Camptoo, letade privata uthyrare innan vi hittade Camptoo. Osäkerhet med försäkringar, priser, villkor mm gjorde att vi valde Camptoo som fungerade klockrent!

aug. 2022
Fungerade väldigt smidigt med alla dokument, kontrakt och betalningar. Klara meddelande om vad som skall göras under hyr processen. Känns proffsigt och tryggt.

aug. 2022
Smidig bokning, lätt att skicka meddelanden. Fungerade som man förväntar av en bokningssite, har inga förbättringsförslag. Kommer säkerligen hyra genom er igen.