Hyra husbil i Eskilstuna

Betyg:9.1 av 39068 upplevelser
Stort utbud av husbilar tillgängliga
Upp till 40% billigare än traditionella uthyrningsföretag
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Boka en husbil nära dig och planera din egen resa

Hyr en husbil i Eskilstuna

I den gamla industristaden Eskilstuna finns mycket att se och göra. Ta del av platsens stolta industriarv, njut av den närliggande naturen eller kulturen.

Munktellstaden i centrala Eskilstuna omgärdas av brusande åar, vackra broar och natursköna holmar. Fabrikerna på det gamla industriområdet har sedan länge flyttat, men kvar finns en rik industri historia som kommer till liv i Munktellmuseet där man kan lära sig mer om Sveriges verkstadsmekaniska historia.

På Ramsundshällen en mil strax norr om Eskilstuna finner du en av Sveriges främsta, äldsta och kanske märkligaste fornminnen. Hos Eskilstunas Turistbyrå kan du boka en guide som berättar om den fantasifulla runhällristningen. 

För dig som älskar slott och riddarborgar finns tre storslagna slott att beskåda i Eskilstuna kommun; Stora Sundby slott, Fiholms slott samt Sundbyholms slott. Slotten är helt eller delvis för allmänheten och är alla en viktig del av svensk historia.

Ställplatser i Eskilstuna

Torshälla Gästhamn erbjuder 13 platser med både drop-in och förhandsbokning. 

I en av Mälarens vackraste vikar, och granne med Sundbyholms slott, ligger Sundbyholms Gästhamn. Här finner du 8 ställplatser med tillgång till el, dusch, bastu och toalett. 

Strömsholmen i centrala Eskilstuna finner du 6 ställplatser.    

Campingplatser i Eskilstuna

Sundbyholm camping ligger vackert belägen vid Mälarens strand, 11km nord-öst om Eskilstuna.

Parken Zoo mitt i centrala Eskilstuna erbjuder 120 platser för både husvagn och husbil. Perfekt läge om familjen ska besöka djurparken eller utforska staden.

Mälarbadens Camping strax norr om Eskilstuna är en annan fin möjlighet för både husvagns och husbils gäster.

Eskilstuna

Husbilar i närheten av Eskilstuna

 • från kr 1 059 Per natt

  Laika Kosmo -19 med stort garage och cykelställ för 3

  66Skultuna
 • från kr 1 513 Per natt

  Rimor luano camp

  55Västerås
 • från kr 924 Per natt
  (5)

  Porten till Öland och Gotland

  24Ruda

Hyr en husbil hos Camptoo

Upplev den ultimata friheten och komforten med ett hem på hjul. Du behöver inte vara en inbiten campare för att njuta av fördelarna med en husbil, att varje dag kunna bestämma vart du vill åka härnäst. Allt fler får upp ögonen för det här sättet att resa och uppleva naturen på - när som fjärran.

Brett utbud av husbilar i Sverige

Camptoo erbjuder ett unikt utbud av privatägda husbilar och campervans i hela Sverige. Från rymliga lyxhusbilar med 4 till 7 bäddar till mindre och smidigare 2-bäddars husbilar, från familjesemester till festivalresor med vänner. Hos Camptoo finner du den perfekta hyrbilen för just din resa och budget. Hyr en husbil till ditt nästa äventyr.

Enkel bokning

Alla husbilar är försäkrade mot skador och olyckor. Så att du tryggt kan njuta av din semester och inte behöver oroa dig om oturen skulle vara framme under din resa! Att hyra en privat husbil genom Camptoo är super enkelt. Om du vill kan du kan kontakta ägaren innan du bokar för att prata om din husbilsresa eller för att eventuellt komma och kika på bilen. Vår kundtjänst hjälper alltid till vid behov - både före, under och efter din resa!

Husbil i Eskilstuna

Upplevelser