Hyra husbil i Dalarna

Jag är flexibel
Betyg:9.1 av 44407 upplevelser
Stort utbud av husbilar tillgängliga
Upp till 40% billigare än traditionella uthyrningsföretag
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Boka en husbil nära dig och planera din egen resa

Hyr en husbil i Dalarna

Det finns verkligen massor att göra i Dalarna för alla i familjen. Oavsett ålder och kön, så hittar du mängder med nöjen, platser och saker att göra när du är i Dalarna.

Zorngården och Zornmuseet är en riktig pärla. Här kan se se hur den världsberömda konstnären Anders Zorn levde och skapade många av sina fina verk. Anders Zorn är känd i hela världen för sina underbart fina tavlor.

Falu Gruva är numera ett världsarv och en plats med tusen år av historia. Under jord syns spåren av hundratals år av gruvdrift - stora salar, vindlande gångar och djupa schakt - och du är välkommen ner. Ovan jord breder det mäktiga dagbrottet Stora Stöten ut sig och runtom är historiska faluröda byggnader utspridda.

Kläppen Ski Resort och Skistar Sälens anläggningar bjuder på fart och äventyr hela året runt. Skidåkning på längd och utför, skoteråkning, hundsläde, Mountainbike och vandring. 

Njupeskär vattenfall i Fulufjällets nationalpark är verkligen en sevärdhet värd namnet! Vattnet rinner hela 93 meter och fritt fall ca 70 meter! Det är ett av Sveriges högsta vattenfall och här kan du verkligen njuta av Dalarnas natur till fullo. 

Ställplatser i Dalarna

Hos Grangärde Musteri hittar du ställplatser med el för både husbil och husvagn. Passa på att fylla på skafferiet med egentillverkad dryck, sylt, marmelad till fabrikspriser.

Grövelfjäll nära norska gränsen erbjuder året runt öppna ställplatser - med skidåkning och fina vandringsleder utanför dörren.

Campingplatser i Dalarna

First Camp Siljansbadet i Rättvik är en fyrstjärnig camping längs med Siljans långgrunda och badvänliga sandstrand -  en perfekt plats för härliga bad, familjeaktiviteter och middagar i solnedgången vid vattnet.

Dalarna Älvcamping är en lugn familjecamping med ett vackert läge vid Dalälven.

Nås Camping ligger i utkanten av den vackra byn vid Västerdalälven. Från campingen är det 10 mil till Mora och 8 mil till Falun.

utsikt i Dalarna

Husbilar i Dalarna

 • från kr 1 176 Per natt 
  (1)

  Stor men lättkörd husbil

  66Stora Skedvi
 • från kr 1 412 Per natt 
  (1)

  2 rum och kök på 4 hjul

  44Enviken
 • från kr 1 059 Per natt 

  Lyxig husbil med Queenbed och ställplats vid Orsasjöns strand

  55Orsa

Hyr en husbil hos Camptoo

Upplev den ultimata friheten och komforten med ett hem på hjul. Du behöver inte vara en inbiten campare för att njuta av fördelarna med en husbil, att varje dag kunna bestämma vart du vill åka härnäst. Allt fler får upp ögonen för det här sättet att resa och uppleva naturen på - när som fjärran.

Brett utbud av husbilar i Sverige

Camptoo erbjuder ett unikt utbud av privatägda husbilar och campervans i hela Sverige. Från rymliga lyxhusbilar med 4 till 7 bäddar till mindre och smidigare 2-bäddars husbilar, från familjesemester till festivalresor med vänner. Hos Camptoo finner du den perfekta hyrbilen för just din resa och budget. Hyr en husbil till ditt nästa äventyr.

Enkel bokning

Alla husbilar är försäkrade mot skador och olyckor. Så att du tryggt kan njuta av din semester och inte behöver oroa dig om oturen skulle vara framme under din resa! Att hyra en privat husbil genom Camptoo är super enkelt. Om du vill kan du kan kontakta ägaren innan du bokar för att prata om din husbilsresa eller för att eventuellt komma och kika på bilen. Vår kundtjänst hjälper alltid till vid behov - både före, under och efter din resa!

Husbil i Dalarna

Upplevelser

aug. 2022
Smidig bokning, lätt att skicka meddelanden. Fungerade som man förväntar av en bokningssite, har inga förbättringsförslag. Kommer säkerligen hyra genom er igen.

juli 2022
Smidigt och enkelt att hitta en lämplig husbil för våran resa. Et lite minus dock då första husbil vi bookade som låg ute som ledig på camptoo, då låg ute på andra hyressidor och blev dubbel bookad. Det medförde lite stress med att hitta en annan som vi kunde hyra och det tog lite tid att få återbetalning för betald hyra. Förutom det så är det fantastiskt smidigt att använda sidan ☺️❤️

juli 2022
Smidigt att boka och betala. Problematiskt med överlämning dock. Trots full internetmottagning var det svårt att fylla i och gå igenom alla punkter i protokollet.