Hyra husbil i Borås

Jag är flexibel
Betyg:9.1 av 46628 upplevelser
Stort utbud av husbilar tillgängliga
Upp till 40% billigare än traditionella uthyrningsföretag
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Boka en husbil nära dig och planera din egen resa

Hyr en husbil i Borås

Borås erbjuder massor av spännande saker att se och göra, för ung som gammal eller hela familjen tillsammans. Ett besök på Borås Djurpark brukar vara populärt bland barnen. För den nyfikne och kunskapstörstande är Navet Science Center värt ett besök. Här deltar du själv och prövar dig fram bland experiment och utställningar.

Den svenska textilindustrin har ända sedan start haft sitt centrum i Borås. På Textilmuseet kan du lära dig mer om mode, textil, design, konst och en viktig del av Sveriges industrihistoria. 

För den som törs kan ett besök på Hemsökt Museum rekommenderas. Här kan du lära dig mer om spökjakt och se hemsöka föremål. Garanterat nervpirrande!

Ställplatser i Borås

Parkering Astern mitt i centrum är ett bra alternativ om du vill stå centralt och erbjuder tillgång till el.

Hofsnäs Herrgård ligger en halvtimme öster om Borås och erbjuder 5 st ställplatser intill herrgården som inte kan förbokas. Skulle det vara fullt finns en camping ca 600m bort. 

Hulta-Bollebygd Golfklubb belägen 25min väster om Borås har platser med eluttag för både husbil och husvagn.

Campingplatser i Borås

Borås Camping bor du citynära med Viskan rinnandes igenom campingen och med ett naturreservat som granne. Här finns minigolf, kanoter, trampbåtar, frisbeegolfbana, lekplatser, äventyrskiosk, volleyball plan, boulebana och grillplats. På campingen kan du också njuta av en avkopplande bastu eller god mat i bistron.

Borås Centrum

Husbilar i närheten av Borås

 • från kr 1 176 Per natt 
  (2)

  Ny modern husbil, perfekt för familjen

  46Lerum
 • från kr 1 176 Per natt 
  (1)

  Unikt planerad och mycket trevlig husbil

  44Sjömarken
 • från kr 824 Per natt 
  (3)

  Lättkörd husbil till uthyrning

  54Tollered
 • från kr 1 639 Per natt 

  Lättkörd modern, ljus o fin husbil

  45Herrljunga

Hyr en husbil hos Camptoo

Upplev den ultimata friheten och komforten med ett hem på hjul. Du behöver inte vara en inbiten campare för att njuta av fördelarna med en husbil, att varje dag kunna bestämma vart du vill åka härnäst. Allt fler får upp ögonen för det här sättet att resa och uppleva naturen på - när som fjärran.

Brett utbud av husbilar i Sverige

Camptoo erbjuder ett unikt utbud av privatägda husbilar och campervans i hela Sverige. Från rymliga lyxhusbilar med 4 till 7 bäddar till mindre och smidigare 2-bäddars husbilar, från familjesemester till festivalresor med vänner. Hos Camptoo finner du den perfekta hyrbilen för just din resa och budget. Hyr en husbil till ditt nästa äventyr.

Enkel bokning

Alla husbilar är försäkrade mot skador och olyckor. Så att du tryggt kan njuta av din semester och inte behöver oroa dig om oturen skulle vara framme under din resa! Att hyra en privat husbil genom Camptoo är super enkelt. Om du vill kan du kan kontakta ägaren innan du bokar för att prata om din husbilsresa eller för att eventuellt komma och kika på bilen. Vår kundtjänst hjälper alltid till vid behov - både före, under och efter din resa!

Husbil i Borås

Upplevelser

aug. 2022
Kändes tryggt och säkert att hyra via Camptoo, letade privata uthyrare innan vi hittade Camptoo. Osäkerhet med försäkringar, priser, villkor mm gjorde att vi valde Camptoo som fungerade klockrent!

aug. 2022
Fungerade väldigt smidigt med alla dokument, kontrakt och betalningar. Klara meddelande om vad som skall göras under hyr processen. Känns proffsigt och tryggt.

aug. 2022
Smidig bokning, lätt att skicka meddelanden. Fungerade som man förväntar av en bokningssite, har inga förbättringsförslag. Kommer säkerligen hyra genom er igen.