Hyra husbil i Östersund

Jag är flexibel
Betyg:9.1 av 46628 upplevelser
Stort utbud av husbilar tillgängliga
Upp till 40% billigare än traditionella uthyrningsföretag
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Boka en husbil nära dig och planera din egen resa

Hyr en husbil i Östersund

I Östersund har du nära till både stad och fjäll. Vare sig du kommer för att uppleva; staden, lugnet i naturen, maten, Frösöns magiska utsikt eller närheten till fjällen så kommer du att upptäcka att här finns massor att göra.

I Östersund och Storsjön är fjällen alltid närva­rande och skänker vackra vyer och ett lugn. Fyll väskan med picknickmat och något som släcker törsten, så kan du vara ute och njuta en hel dag av vandring eller promenad. Du finner hela tre naturreservat runt staden; Ändsjön, Andersön och Tysjöarna

Östersund har blivit ett eldorado för MTB cyklister. Här finns du både fina downhill spår, enduro och XC leder. Behöver du hyra cykel finns det både stadscyklar, elcyklar och mountainbikes att hyra hos Lagg & Hoj på Frösön.

Det är ingen slump att många av de största svenska profilerna inom längdskidåkning och skidskytte bor och tränar i Östersund. Ta vinterns första stavtag i dom fina spåren på Östersunds Skidstadion eller ta en tur på något av de många skidspåren på Frösön, Storsjön eller Svartsjöarna.

Ställplatser i Östersund

Östersund Tennisklubb har 6 ställplatser bara 10 min promenad från centrum.

Vid Östersund Frösö Golfklubb finner du 12 ställplatser med tillgång till el för både husbil och husvagn. Rabatt på priset för dig som golfar.

Campingplatser i Östersund

Östersunds Camping bor du bredvid äventyrsbadet Storsjöbadet, naturområden och ändå bara 3 km söder om centrum. Campingen håller öppet hela året runt. 

Sandviken Camping och Stugby är en pärla vid Storsjöns strand, en sommaridyll i det Norrländska inlandet, endast 4,5 km från centrala Östersund

rådhuset ostersund

Husbilar i närheten av Östersund

 • från kr 1 294 Per natt 
  (3)

  Välplanerad husbil med massor av plats för den stora familjen, upp till 6 personer

  66Östersund
 • från kr 1 059 Per natt 
  (2)

  Välhållen husbil för upp till 6 personer

  56Frösön

Hyr en husbil hos Camptoo

Upplev den ultimata friheten och komforten med ett hem på hjul. Du behöver inte vara en inbiten campare för att njuta av fördelarna med en husbil, att varje dag kunna bestämma vart du vill åka härnäst. Allt fler får upp ögonen för det här sättet att resa och uppleva naturen på - när som fjärran.

Brett utbud av husbilar i Sverige

Camptoo erbjuder ett unikt utbud av privatägda husbilar och campervans i hela Sverige. Från rymliga lyxhusbilar med 4 till 7 bäddar till mindre och smidigare 2-bäddars husbilar, från familjesemester till festivalresor med vänner. Hos Camptoo finner du den perfekta hyrbilen för just din resa och budget. Hyr en husbil till ditt nästa äventyr.

Enkel bokning

Alla husbilar är försäkrade mot skador och olyckor. Så att du tryggt kan njuta av din semester och inte behöver oroa dig om oturen skulle vara framme under din resa! Att hyra en privat husbil genom Camptoo är super enkelt. Om du vill kan du kan kontakta ägaren innan du bokar för att prata om din husbilsresa eller för att eventuellt komma och kika på bilen. Vår kundtjänst hjälper alltid till vid behov - både före, under och efter din resa!

husbil vid en sjö

Upplevelser

aug. 2022
Kändes tryggt och säkert att hyra via Camptoo, letade privata uthyrare innan vi hittade Camptoo. Osäkerhet med försäkringar, priser, villkor mm gjorde att vi valde Camptoo som fungerade klockrent!

aug. 2022
Fungerade väldigt smidigt med alla dokument, kontrakt och betalningar. Klara meddelande om vad som skall göras under hyr processen. Känns proffsigt och tryggt.

aug. 2022
Smidig bokning, lätt att skicka meddelanden. Fungerade som man förväntar av en bokningssite, har inga förbättringsförslag. Kommer säkerligen hyra genom er igen.