Hyra husbil i Örebro

Jag är flexibel
Betyg:9.1 av 46552 upplevelser
Stort utbud av husbilar tillgängliga
Upp till 40% billigare än traditionella uthyrningsföretag
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Boka en husbil nära dig och planera din egen resa

Hyr en husbil i Örebro

Örebro i Närke är Sveriges sjätte största tätort och både staden så väl som närområdet är väl värda ett besök. I kvarteren kring Wadköping kan du resa tillbaka i tiden och uppleva Örebro och Sveriges städer som de såg ut förr. Ett besök på Örebro slott är ett givet kort, med spökhistorier, riddarrustningar och historiska lekar. Gustavsvik och upplevelsebadet Lost City får inte heller missas, Sveriges häftigaste bad och ett av de största i norra Europa med spännande djungelmiljö, ruiner, palmer, vattenforsar, laguner och några av de längsta vattenrutschkanorna i landet.

Bergslagsleden bjuder på många fina vandringsleder för den som vill uppleva naturen. Etapp 3 på Bergslagsleden passerar Kindla naturreservat och är ett tips för den som vill uppleva ett väglöst land och riktig vildmark. Klättra upp i utkikstornet på Kindlahöjden för en otrolig utsikt över Bergslagens storskogar. För barnfamiljer är etapp 9 ett bra alternativ, där mystiska Trolldalen och Vargkitteln bjuder på spännande naturupplevelser.

Ställplatser i Örebro

Lakelodge har drop-in ställplatser vackert belägna vid Våtsjön. Restaurangen håller öppet för ankomst och mat under sommaren.  

Naturens Teater i närheten av fågelsjön Tysslingen erbjuder platser på både ställplatser på asfalt och gräs med tillgång till el, vatten och toalett.

Örebro City Golf är det givna alternativet om du är golfare, ca 4.5km från Örebro city.

Campingplatser i Örebro 

Gustavsvik camping är en riktig aktivitets camping. En dag i plurret, en dag i solstolen och en tredje på hisnande äventyr. Här har du nära till skoj och upplevelser i alla former.

First Camp Ånneboda erbjuder aktiviteter året runt för hela familjen. Padel tennis, discgolf, mountainbike eller bad, fiske och lägerliv. 

 Wadköping i Örebro

Husbilar i Örebro

  • från kr 706 Per natt 

    Mirage Husbil med sovplats för 6 personer

    66Örebro

Hyr en husbil hos Camptoo

Upplev den ultimata friheten och komforten med ett hem på hjul. Du behöver inte vara en inbiten campare för att njuta av fördelarna med en husbil, att varje dag kunna bestämma vart du vill åka härnäst. Allt fler får upp ögonen för det här sättet att resa och uppleva naturen på - när som fjärran.

Brett utbud av husbilar i Sverige

Camptoo erbjuder ett unikt utbud av privatägda husbilar och campervans i hela Sverige. Från rymliga lyxhusbilar med 4 till 7 bäddar till mindre och smidigare 2-bäddars husbilar, från familjesemester till festivalresor med vänner. Hos Camptoo finner du den perfekta hyrbilen för just din resa och budget. Hyr en husbil till ditt nästa äventyr.

Enkel bokning

Alla husbilar är försäkrade mot skador och olyckor. Så att du tryggt kan njuta av din semester och inte behöver oroa dig om oturen skulle vara framme under din resa! Att hyra en privat husbil genom Camptoo är super enkelt. Om du vill kan du kan kontakta ägaren innan du bokar för att prata om din husbilsresa eller för att eventuellt komma och kika på bilen. Vår kundtjänst hjälper alltid till vid behov - både före, under och efter din resa!

Uthyrning av husbil

Upplevelser

aug. 2022
Kändes tryggt och säkert att hyra via Camptoo, letade privata uthyrare innan vi hittade Camptoo. Osäkerhet med försäkringar, priser, villkor mm gjorde att vi valde Camptoo som fungerade klockrent!

aug. 2022
Fungerade väldigt smidigt med alla dokument, kontrakt och betalningar. Klara meddelande om vad som skall göras under hyr processen. Känns proffsigt och tryggt.

aug. 2022
Smidig bokning, lätt att skicka meddelanden. Fungerade som man förväntar av en bokningssite, har inga förbättringsförslag. Kommer säkerligen hyra genom er igen.