Längtar du ut i naturen, men vill inte kompromissa med komforten? Det är lugnt! Välj från vårt utbud av lyxiga husbilar och husvagnar

Betyg:9.1 av 39058 upplevelser
Många lyxiga campingfordon att välja mellan
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Privatägda fordon nära dig
Prisvärd uthyrning

En lyxsemester med Camptoo

Vill du ge dig ut på äventyr, men inte kompromissa med lyx och bekvämlighet under din semester? Inga problem! Unna dig en superlyxig semester och njut av alla bekvämligheter en lyxig campingfordon kan erbjuda dig. 

Du hittar lyxiga husbilar och husvagnar för uthyrning hos Camptoo, som får dig att känna dig som hemma även när du är på vägen. Givetvis har dessa fordon de grundläggande bekvämligheterna så som en bra säng, en dusch och toalett. Förutom det, är många av dessa fordon utrustade med extra bekvämligheter och tillbehör man kan använda på campingplatsen såväl som på vägen. Dessa fordon har även en ökad komfort för föraren, och är även utrustade med farthållare, inbyggd gps och/eller backkamera.  

Använd filter i din sökning för att finna husbilen eller husvagnen som uppfyller dina önskningar och behov. Därefter kan du skicka en bokningsförfrågan till ägaren eller ställa ytterligare frågor om du är nyfiken på att veta mer.

Luxe camper interieur

Ett stort utbud av lyxiga campingfordon att välja mellan

 • från kr 1 176 Per natt
  (1)

  Halvintegrerad modern husbil för B körkort

  56Uppsala
 • från kr 1 093 Per natt
  (5)

  Husbil för hela familjen, 6 bäddar och 6 bältade platser. B-kort och hundtillåten

  66Varberg
 • från kr 882 Per natt

  Plåtis

  34Varberg

Att hyra en campingfordon till ett bra pris? Det är enkelt med Camptoo.

Ett unikt utbud av husbilar och husvagnar till uthyrning

Camptoo erbjuder dig chansen att hyra en unik husbil eller husvagn från privata ägare runtom i Sverige. Från lyxiga campingfordon med 4 till 6 sängplatser till billiga campervans med 2 sängplatser, från familjesemestrar till festivalhäng - Camptoo har det perfekta campingfordonet för dig att hyra som passar både dina önskemål och din budget.

Alltid försäkrade

Alla husbilar och husvagnar till uthyrning via Camptoo är helförsäkrade under uthyrningsperioden, så du har ingenting att oroa dig för, det ingår alltid i hyran.

Enkel uthyrning

Du är i direktkontakt med ägarna till campingfordonen, så du kan ställa alla dina frågor innan du hyr husbilen eller husvagnen. Camptoos team finns också här för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor före, under och efter uthyrningen.

Modern motorhome on a camping ground

Tusentals användare har redan testat på Camptoo. Vad säger dom om oss?

apr. 2022
Kan absolut rekommendera Erik och hans husbil till andra. Trevlig och tillmötesgående. Eftersom inga problem uppstod under resan så behövde vi inte någon support.

nov. 2021
Husbilen motsvarade helt och hållet våra förväntningar. Allt var helt och rent. Jag är mycket nöjd med Mauricios bemötande. Han var mycket tillmötesgående och flexibel. Vi fick bilen framkörd, hämtad samt hyra sänglinne mot en ringa merkostnad. Det är därför med glädje som jag ger Mauricio mina varmaste rekommendationer.

okt. 2021
Fantastiskt trevligt bemötande och support från Johan. Vi hade en riktigt trevlig upplevelse med en mysig husbil. Kan varmt rekommendera att hyra av Johan