Längtar du ut i naturen, men vill inte kompromissa med komforten? Det är lugnt! Välj från vårt utbud av lyxiga husbilar och husvagnar

Betyg:9.1 av 37604 upplevelser
Många lyxiga campingfordon att välja mellan
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Privatägda fordon nära dig
Prisvärd uthyrning

En lyxsemester med Camptoo

Vill du ge dig ut på äventyr, men inte kompromissa med lyx och bekvämlighet under din semester? Inga problem! Unna dig en superlyxig semester och njut av alla bekvämligheter en lyxig husbil eller husvagn kan erbjuda dig. 

Du hittar lyxiga husbilar och husvagnar för uthyrning hos Camptoo, som får dig att känna dig som hemma även när du är på vägen. Givetvis har dessa fordon de grundläggande bekvämligheterna så som en bra säng, en dusch och toalett. Förutom det, är många av dessa fordon utrustade med extra bekvämligheter och tillbehör man kan använda på campingplatsen såväl som på vägen. Dessa fordon har även en ökad komfort för föraren, och är även utrustade med farthållare, inbyggd gps och/eller backkamera.  

Använd filter i din sökning för att finna husbilen eller husvagnen som uppfyller dina önskningar och behov. Därefter kan du skicka en bokningsförfrågan till ägaren eller ställa ytterligare frågor om du är nyfiken på att veta mer.

Ett stort utbud av lyxiga campingfordon att välja mellan

 • från kr 948 Per natt

  Bilen är hel ny

  55Trelleborg
 • från kr 973 Per natt

  Ny husbil med 7 bältade platser, B-körkort

  77Vänersborg
 • från kr 1 428 Per natt

  Rymlig och modern husbil

  58Göteborg

Hur andra upplevde sin lyxsemester

Att hyra en husbil eller husvagn till ett bra pris? Det är enkelt med Camptoo.

Ett unikt utbud av husbilar och husvagnar till uthyrning

Camptoo erbjuder dig chansen att hyra en unik husbil eller husvagn från privata ägare runtom i Sverige. Från lyxiga campingfordon med 4 till 6 sängplatser till billiga campervans med 2 sängplatser, från familjesemestrar till festivalhäng - Camptoo har det perfekta campingfordonet för dig att hyra som passar både dina önskemål och din budget.

Alltid försäkrade

Alla husbilar och husvagnar till uthyrning via Camptoo är helförsäkrade under uthyrningsperioden, så du har ingenting att oroa dig för, det ingår alltid i hyran.

Enkel uthyrning

Du är i direktkontakt med ägarna till campingfordonen, så du kan ställa alla dina frågor innan du hyr husbilen eller husvagnen. Camptoos team finns också här för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor före, under och efter uthyrningen.

Modern motorhome on a camping ground

Om oss

På Camptoo älskar vi den frihet som resor med husbil eller husvagn innebär. Vårt mål är att få fler människor att dela campingglädjen och komma ut i naturen. Vi gör detta genom att tillhandahålla den mest pålitliga och inspirerande tjänsten, som gör det möjligt för ägare och resenärer att hyra eller hyra ut sin husvagn eller husbil på ett tryggt och enkelt sätt.

Möt Camptoo-teamet