Längtar du ut i naturen, men vill inte kompromissa med komforten? Det är lugnt! Välj från vårt utbud av lyxiga husbilar och husvagnar

Jag är flexibel
Betyg:9.1 av 46609 upplevelser
Många lyxiga campingfordon att välja mellan
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Privatägda fordon nära dig
Prisvärd uthyrning

En lyxsemester med Camptoo

Vill du ge dig ut på äventyr, men inte kompromissa med lyx och bekvämlighet under din semester? Inga problem! Unna dig en superlyxig semester och njut av alla bekvämligheter en lyxig campingfordon kan erbjuda dig. 

Du hittar lyxiga husbilar och husvagnar för uthyrning hos Camptoo, som får dig att känna dig som hemma även när du är på vägen. Givetvis har dessa fordon de grundläggande bekvämligheterna så som en bra säng, en dusch och toalett. Förutom det, är många av dessa fordon utrustade med extra bekvämligheter och tillbehör man kan använda på campingplatsen såväl som på vägen. Dessa fordon har även en ökad komfort för föraren, och är även utrustade med farthållare, inbyggd gps och/eller backkamera.  

Använd filter i din sökning för att finna husbilen eller husvagnen som uppfyller dina önskningar och behov. Därefter kan du skicka en bokningsförfrågan till ägaren eller ställa ytterligare frågor om du är nyfiken på att veta mer.

Luxe camper interieur

Ett stort utbud av lyxiga campingfordon att välja mellan

 • från kr 956 Per natt 
  (13)

  Fiat RoadCar 640 Plåtis

  24Skivarp
 • från kr 706 Per natt 
  (4)

  Fiat Knaus campervan Gasolfri 599

  24Helsingborg
 • från kr 1 294 Per natt 
  (4)

  Modern husbil för 6 personer med solpanel och AC i bodel

  66Marmaverken

Att hyra en campingfordon till ett bra pris? Det är enkelt med Camptoo.

Ett unikt utbud av husbilar och husvagnar till uthyrning

Camptoo erbjuder dig chansen att hyra en unik husbil eller husvagn från privata ägare runtom i Sverige. Från lyxiga campingfordon med 4 till 6 sängplatser till billiga campervans med 2 sängplatser, från familjesemestrar till festivalhäng - Camptoo har det perfekta campingfordonet för dig att hyra som passar både dina önskemål och din budget.

Alltid försäkrade

Alla husbilar och husvagnar till uthyrning via Camptoo är helförsäkrade under uthyrningsperioden, så du har ingenting att oroa dig för, det ingår alltid i hyran.

Enkel uthyrning

Du är i direktkontakt med ägarna till campingfordonen, så du kan ställa alla dina frågor innan du hyr husbilen eller husvagnen. Camptoos team finns också här för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor före, under och efter uthyrningen.

Modern motorhome on a camping ground

Tusentals användare har redan testat på Camptoo. Vad säger dom om oss?

aug. 2022
Hej Detta var premiär för oss att åka på husbils tur allt fungerade väldigt smidigt med hämtning och lämning tack vare camptoo administration. Mycket trevlig bemötande av husbils ägaren och husbilen i fint skick lite småfel som redovisades klart och tydligt men inget som påverkade resan. Smidigt att hyra och vi uppskattade den flexibla hyresperioden så man kan välja kortare hurtig än hel vecka. Vi är jätte nöjda och återkommer gärna nästa gång vi får reslust.

aug. 2022
Mycket nöjd med hur smidigt det var att hyra husbil, något som har varit min dotters dröm i många år. Kontakten med Jesper har funkat hur bra som helst. Fick svar på alla mina funderingar. Överlämnandet var väldigt smidig och Jesper berättade mycket bra om hur allt funkade. Kan verkligen rekommendera Jesper och Linda som Camper då mitt helhetsintryck är väldigt positivt.

aug. 2022
Väldigt fin husbil och trevliga uthyrare. Den var lätt att köra. Tusen tack för den möjlighet som den gav oss. Återkommer gärna för en till tur med pärlan