Hyr en husbil eller husvagn för en unik semester med din familj

Betyg:9.1 av 37604 upplevelser
Många familjefordon att välja mellan
Ordentligt försäkrade fordon
Hyr ett campingfordon nära dig, och följ din egen väg!
24/7 support
Prisvärd uthyrning

Hitta ett familjevänligt campingfordon

Med rätt campingfordon får du både den komfort och avslappning som du önskar av en semester. Under tiden ni är på vägarna kan du låta barnen spela spel vid bordet eller mumsa i sig en macka eller två. Så snart ni kommit fram till er önskade destination, kan du släppa ut barnen för att leka i naturen medan du slår dig ner och slappnar av i en brassestol och njuter av utsikten. En semester med en husbil eller husvagn kommer utan tvekan att bli en oförglömlig semester för dig och dina barn. 

Family eating breakfast in front of their campervan

Ta en titt på våra fordon till uthyrning

 • från kr 948 Per natt

  Bilen är hel ny

  55Trelleborg
 • från kr 973 Per natt

  Ny husbil med 7 bältade platser, B-körkort

  77Vänersborg
 • från kr 1 294 Per natt

  Smidig familjebil med många sängplatser

  66Visby

Hyr en husbil eller husvagn via Camptoo, till ett pris som gör plånboken glad

Vi har någonting för alla

Välj ett fordon från vårt breda utbud av husbilar och husvagnar och testa på en campingsemester med Camptoo! Vill du komma iväg över helgen, eller vill du åka på en lång sommarsemester? Boka enkelt via vårt bokningsystem!

Säkerheten kommer först 

Camptoo ser till att du säkert kan ge dig ut på vägarna i ordentligt försäkrade fordon. Vi erbjuder dessutom ett säkert betalningssystem och, med recensionerna från andra campare, erbjuder vi en plattform som du kan lita på. 

Vi finns här för dig

Camptoo-teamet är här för dig! Personlig support är vår främsta prioritet, och vi finns gladeligen här för att hjälpa dig när du än behöver oss. 

Mother and child reading a book in a motorhome

Hur andra upplevde sin familjesemester

Om oss

På Camptoo älskar vi den frihet som resor med husbil eller husvagn innebär. Vårt mål är att få fler människor att dela campingglädjen och komma ut i naturen. Vi gör detta genom att tillhandahålla den mest pålitliga och inspirerande tjänsten, som gör det möjligt för ägare och resenärer att hyra eller hyra ut sin husvagn eller husbil på ett tryggt och enkelt sätt.

Möt Camptoo-teamet