Hyr ut ditt fordon enkelt och ordentligt försäkrat

Betyg:9.1 av 37604 upplevelser
Vad vi erbjuder

Varför hyra ut via Camptoo?

Camptoo är en av Europas snabbast växande delningsplattformar för husbilar och husvagnar. Vårt support-team hjälper dig varje steg på vägen.

Enkelt och säkert

Så tjänar du pengar med din husbil

Visste du att under den tiden du lämnar din husbil eller husvagn stillastående på sommaren, går du potentiellt miste om flera tusen kronor i veckan? Varför inte ge någon annan chansen att njuta av ett äventyr i naturen? Dela campingglädjen!

Det går snabbt och enkelt att registrera sig på hemsidan och att börja ta emot bokningsförfrågningar. När du godkänner en bokning lägger vi till en kommission på 15% av det totala beloppet, samt en fast bokningsavgift på 250kr som betalas av resenären. På så vis tjänar du alltid det belopp du sätter själv. Tjänar du inga pengar så kostar det heller ingenting - så med andra ord skadar det verkligen inte att testa!

Hoeveel kan je verdienen
Om oss

Vem är Camptoo?

  • Över 10 000 uthyrda husbilar och husvagnar
  • Över 500 000 uthyrningsnätter
  • Miljoner kronor tjänas av våra uthyrare varje år

Hos Camptoo älskar vi camping och det fria husbilslivet. Sedan starten 2014 har vi tillsammans med våra fantastiska uthyrare utvecklat vår plattform för att göra uthyrning tryggt, enkelt och säkert. Vi önskar sprida kärleken till camping - och hjälpa fler skapa minnesvärda stunder och upplevelser.

Gruppbild på Camptoo anställdaGruppbild på Camptoos anställda och ägare som hyr ut sina fordon
Väg genom EnglandHusbilar på en campingplats vid stranden
Gruppbild på Camptoo anställda
I MEDIA

Du kanske känner igen oss från

Camptoo, ny delningsplattform för fritidsfordon
KOM IGÅNG DIREKT

Det kostar inget att prova!

Du om någon vet hur fantastiskt det känns att spendera tid i naturen. Låt då inte din husbil eller husvagn stå stilla utan att användas - ge istället andra chansen att ta del av campingglädjen.

Skapa en gratis uthyrningsannons på bara 10 minuter, träffa nyfikna resenärer och bestäm själv vem du är bekväm med att hyra ut ditt fordon till. Helt utan förpliktelser! Vill du prova?

Har du ett problem, eller är det något du undrar över?

Vi finns alltid här för dig!

Bild på customer happiness anställda som jobbar hos Camptoo