Hyr en djurvänlig husbil eller husvagn för din nästa resa

Betyg:9.1 av 41542 upplevelser
Stort utbud av djurvänliga campingfordon att välja mellan
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Hyr ett fordon nära dig och ge dig ut på äventyr!
Prisvärd uthyrning

Ett brett utbud av djurvänliga campingfordon att välja mellan

 • från kr 706 Per natt

  Fiat Knaus campervan Gasolfri 599

  24Helsingborg
 • från kr 882 Per natt
  (1)

  Rymlig husbil, B-körkort

  66Tungelsta
 • från kr 824 Per natt

  Lättkörd husbil till uthyrning

  54Tollered

Ska du på semester med ditt husdjur? Hyr en djurvänlig husbil eller husvagn via Camptoo! 

Hundar tillåtna

Ägare hos Camptoo bestämmer själva om dom tillåter hundar, katter eller andra husdjur i sina fordon. Det är hur enkelt som helst att specifikt söka upp en husbil eller husvagn som tillåter till exempel hundar, så att du kan njuta av din semester med din bästa vän!

Säkerheten kommer först 

Camptoo ser till att du säkert kan ge dig ut på vägarna med en ordentlig försäkring. Vi erbjuder dessutom ett säkert betalningssystem och, med recensionerna från andra campare, erbjuder vi en plattform som du kan lita på. 

Vi finns här för dig

Camptoo-teamet är här för dig! Personlig support är vår främsta prioritet, och vi finns gladeligen här för att hjälpa dig när du än behöver oss. 

dog on the beach

Tusentals användare har redan testat på Camptoo. Vad säger dom om oss?

juli 2022
Fin ny välutrustad husbil med allt som behövs. Underbar mottagning och service med hjälp att parkera bilen för vidare transport. Kan varm rekommendera denna husbil. /Stefan

juli 2022
En otroligt fräsch och välplanerad husbil. Fattades verkligen inte något vad gäller alla tillbehör. Trevliga och tillmötesgående ägare. Mao är vi väldigt nöjda med hela upplevelsen.

juni 2022
Fantastisk husbil som innehåller allt som behövs och som är inte trångt även för 7 personer! Lättkörd, bekväm och praktisk. Den är så bra så att jag är sugen själv att köpa likadånt! Hela familjen var jättenöjd med resan till Norge. Bilen klarar lätt branta backar och nedfarter. Tyst och bra ventilation (uppvärming), sort och bekväm dush och toa. Fullutrustad kök med stör kylskåp, frys, drickeslåda. Det finns allt som man kan tänka sig och lite till :) Stort rekommenderar även uthyraren som är väldigt artig och hjälpsamt. Tack vore det vi kommer minnas den semesterresa länge!