Hyr en djurvänlig husbil eller husvagn för din nästa resa

Jag är flexibel
Betyg:9.1 av 46481 upplevelser
Stort utbud av djurvänliga campingfordon att välja mellan
Ordentligt försäkrade fordon
24/7 support
Hyr ett fordon nära dig och ge dig ut på äventyr!
Prisvärd uthyrning

Ett brett utbud av djurvänliga campingfordon att välja mellan

 • från kr 956 Per natt 
  (13)

  Fiat RoadCar 640 Plåtis

  24Skivarp
 • från kr 941 Per natt 
  (2)

  Helintegrerad bekväm husbil med fem bältade platser, fyra sovplatser. Mobilt bredband och Apple TV ingår

  45Kungälv
 • från kr 1 000 Per natt 
  (4)

  Modern husbil med 6 sovplatser och stor förvaring

  66Sala

Ska du på semester med ditt husdjur? Hyr en djurvänlig husbil eller husvagn via Camptoo! 

Hundar tillåtna

Ägare hos Camptoo bestämmer själva om dom tillåter hundar, katter eller andra husdjur i sina fordon. Det är hur enkelt som helst att specifikt söka upp en husbil eller husvagn som tillåter till exempel hundar, så att du kan njuta av din semester med din bästa vän!

Säkerheten kommer först 

Camptoo ser till att du säkert kan ge dig ut på vägarna med en ordentlig försäkring. Vi erbjuder dessutom ett säkert betalningssystem och, med recensionerna från andra campare, erbjuder vi en plattform som du kan lita på. 

Vi finns här för dig

Camptoo-teamet är här för dig! Personlig support är vår främsta prioritet, och vi finns gladeligen här för att hjälpa dig när du än behöver oss. 

dog on the beach

Tusentals användare har redan testat på Camptoo. Vad säger dom om oss?

aug. 2022
Hej Detta var premiär för oss att åka på husbils tur allt fungerade väldigt smidigt med hämtning och lämning tack vare camptoo administration. Mycket trevlig bemötande av husbils ägaren och husbilen i fint skick lite småfel som redovisades klart och tydligt men inget som påverkade resan. Smidigt att hyra och vi uppskattade den flexibla hyresperioden så man kan välja kortare hurtig än hel vecka. Vi är jätte nöjda och återkommer gärna nästa gång vi får reslust.

aug. 2022
Mycket nöjd med hur smidigt det var att hyra husbil, något som har varit min dotters dröm i många år. Kontakten med Jesper har funkat hur bra som helst. Fick svar på alla mina funderingar. Överlämnandet var väldigt smidig och Jesper berättade mycket bra om hur allt funkade. Kan verkligen rekommendera Jesper och Linda som Camper då mitt helhetsintryck är väldigt positivt.

aug. 2022
Väldigt fin husbil och trevliga uthyrare. Den var lätt att köra. Tusen tack för den möjlighet som den gav oss. Återkommer gärna för en till tur med pärlan