Hyr ut din husvagn via Camptoo

Omdöme: 9.1 av 37582 upplevelser

Skapa en annons - helt utan skyldigheter!

Via Camptoos hemsida kan du enkelt se en uppskattning på hur mycket du kan tjäna på att hyra ut din husvagn via oss. Det är enkelt att skapa en annons på vår hemsida, och tar inte mer än tio minuter. Vårt team hjälper dig med alla frågor du kan tänkas ha, och dubbelkollar din annons så att all nödvändig information är inkluderad innan den publiceras. Så snart din annons publicerats är det bara en tidsfråga innan dina första bokningsförfrågningar börjar trilla in. Är du övertygad, och vill skapa en annons direkt? Klicka då här.

Ta emot hyresförfrågningar

Har din uthyrningsannons publicerats? Så roligt! För att se till att du genast får många förfrågningar, kommer du till en början att placeras högst upp i sökresultaten. Detta ger dig också en bra uppfattning om hur mycket intresse som finns för din husvagn! Du kommer att meddelas via e-post eller SMS om någon är intresserad av ditt fordon. Camptoo jobbar hårt på att kommunicera till så många potentiella hyresgäster som möjligt via våra marknadsföringskanaler, för att väcka så mycket intresse som möjligt kring just din uthyrningsannons.

Känn dig trygg i att din husvagn är ordentligt försäkrad

Du kan hyra ut din husvagn via Camptoo under förutsättningen att den är ordentligt försäkrad under hyresperioden. Om inte din egen försäkring täcker uthyrning, så erbjuder Camptoo en tilläggsförsäkring som gör att du kan känna dig trygg i att ditt fordon är helförsäkrat under hela hyresperioden.

 

Mer information om vår tilläggsförsäkring kommer inom kort! 

 

Acceptera bokningsförfrågningar

Du behåller alltid kontrollen i uthyrningsprocessen, och det är alltid upp till dig att bestämma om du vill acceptera eller neka en bokningsförfrågan. Det är ju trots allt din husvagn! Den intresserade hyresgästen skickar dig ett personligt meddelande där han eller hon berättar vilka semesterplaner de har, och varför just din husvagn hade gett deras semester det lilla extra. Om du fortfarande inte är övertygad, kan du alltid läsa lite mer om dina potentiella hyresgäster på deras profilsidor. Genom att acceptera en bokningsförfrågan, godkänner du också hyresvillkoren.

Camptoo verifierar hyresgästen 

För att kunna betala för bokningen ombeds hyresgästen att fylla i sitt körkortsnummer. Därefter kontrollerar Camptoo hyresgästens identitet, körkortets giltighet och andra punkter för att se till att hyresgästen är en pålitlig hyresgäst. 

Hyresgästen betalar

Camptoo sköter utbetalningen, slutbetalningen och hanteringen av depositionen. En bokning är ansedd bekräftad så snart en hyresgäst betalar handpenningen. Innan dess är du alltså inte bunden till någonting.

 

Deposition och självrisk

Självrisken för hyresgäster ligger oftast på 5 000 SEK per skadehändelse, och motsvarar depositionen de betalar in innan de hämtar upp ditt fordon. Depositionen betalas in till Camptoo strax före avresan. För bokningar som är för en kortare period än tio dagar, kan hyresgästen också godkänna depositionsbeloppet utan att behöva överföra beloppet. Skulle någonting hända har hyresgästerna i detta fall på förhand godkänt depositionsbeloppet. Dessutom erbjuder Camptoo samtliga resenärer en självriskförsäkring, för att ytterligare underlätta om någonting skulle hända. 
 

Hyresgästen lämnar tillbaka din husvagn

Vid avlämning kontrollerar du och hyresgästen tillsammans alla aspekter av fordonet och anger eventuella skador och tilläggskostnader som kan betalas direkt via det digitala överlämningsformuläret. I de allra flesta fall kommer naturligtvis din husvagn att återlämnas ren och oskadd. Men ifall att någonting skulle gå fel, så kan du enkelt ordna så att skadorna ersätts och repareras utan kostnader från dig via vårt Lösningcenter. På detta vis kan du känna dig trygg i att släppa iväg hyresgästen på semester i ditt fordon, utan några bekymmer!


Beräkna hur mycket du kan tjäna

Vad tycker andra om Camptoo?

Uthyrare hos Camptoo

Upplevelser

Vad våra uthyrare säger om våra resenärer

Upplevelser

Behöver du hjälp?

Ring oss på: +46 77 588 89 09


Mån-sön från 09:00 till 17:30

Vanliga frågor och svar ›

© 2014 - 2022 - Camptoo SE - KVK 74608037 - Momsnummer NL859966252B01