Träffa teamet på Camptoo

De senaste sju åren har teamet på Camptoo har expanderat till en fantastisk grupp bestående av mer än 50 personer från hela världen. Utvecklingen av Camptoo i Sverige har vi flera medlemmar av vårt team att tacka för, och med detta inlägget vill vi passa på att presentera några av medlemmarna i Camptoo-teamet i Sverige.

Elvira Håkansson – Country Manager Camptoo Sverige

“Det är jag som är ansvarig för Camptoos verksamhet i Sverige, och jag är därför din primära kontaktperson för Camptoo i Sverige. Du är välkommen att kontakta mig om du behöver hjälp med din uthyrningsannons, om du har frågor kring en bokningsförfrågan – eller om du helt enkelt har något annat på hjärtat! Jag började arbeta med Camptoo under 2020, och har haft fantastiskt roligt sen start. Jag mår själv som bäst när jag får komma ut i naturen och varva ner, och att göra detta lättare för fler människor är någonting som jag verkligen ser fram emot!”

 

Fredrik Rofors – Ansvarig för Camptoo i Norden

Fredrik Rofors - Ansvarig för Camptoo i Norden

“Jag har jobbat med uthyrningsplattformar för campingfordon sedan hösten 2015 och campar själv flitigt både med vår egna Kabe husvagn och en hel del i tält. Älskar att vara ute i naturen, upptäcka nya platser och den ro och närvaro som camping och outdoor livet erbjuder. Har du synpunkter eller tips och ideér på hur Camptoo kan bli ännu bättre, så tveka inte att höra av dig till mig. Vi bygger vår plattform för våra användare – med våra användre. Kanske ses vi ute på vägarna?”  

 

Martijn Peeters – CEO

“Jag grundade Camptoo tillsammans med Roel och Joep 2014, när vi inte lyckades få tag i en husbil att hyra själva. Vi märkte hur många husbilar som stod oanvända längs vägarna, samtidigt som hyrbilarna hos traditionella uthyrare var fullbokade för hela sommaren. Det var då fick vi idéen att starta Camptoo. Sedan vi startade vår verksamhet i Holland har den vuxit så det knakar och Camptoo är nu etablerade i både Belgien, Storbritannien, Polen, Finland, Australien – och som något nytt under 2021 även i Sverige! Sverige är ett fantastisk land fullt med naturupplevelser att ta del av – något jag och min familj fick njuta av under vår sommarsemester i år där vi reste runt i södra Sverige och Danmark med vår husbil under 4 veckor.”

 

Mark Spoor – Product Owner

“Jag har varit stort involverad i utvecklingen av att den svenska hemsidan och att anpassa Camptoo till det svenska språket. Camptoos hemsida kan jag utan och innan, och är det något problem som dyker upp så är jag antagligen den första i teamet på Camptoo som får reda på detta – och den som ser till att problemet blir löst! Att få arbeta med att utveckla en ny hemsida och anpassa denna till ett helt nytt språk som för mig är främmande tycker jag är jätteroligt och väldigt intressant – det faktum att jag inte kan språket gör givetvis uppgiften utmanande ibland, men det löser vi genom bra teamwork samtidigt som jag får lära mig mer om Sverige och om det svenska språket!”


Vad är Camptoo?

Camptoo är en delningsplattform som för samman husbils- och husvagnsägare med människor som vill hyra deras fordon. Vi ser till att uthyrningen kan ske på ett tryggt och säkert sätt för båda parter, så att både du som uthyrare och hyresgäst kan sova lungt om natten och njuta av er semester.

Hur kan vi hjälpa dig?
Om du äger en husbil eller husvagn så kan vi hjälpa dig att hyra ut den när du inte själv använder den. Vi gör det superlätt för ägare runt om i Sverige att få en passiv inkomst, där vi ordnar allt! Du skapar snabbt och enkelt en uthyrningsannons om du vill hyra ut ditt fordon. Du kommer igång på 5 minuter!

Låter det intressant? Så kan du läsa mer om hur det fungerar att hyra ut ditt fordon via Camptoo.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>