Fördelarna med att hyra ut ditt fordon via Camptoo

Det finns många saker att tänka på innan man lämnar ut sin husbil eller husvagn för uthyrning - allt ifrån hur man finner en lämplig hyresgäst, till hur man löser eventuella problem som uppkommer på vägen. Vi på Camptoo har fått många lärdomar om detta under de sex år vi varit verksamma, och med hjälp av det vi lärt oss har vi utvecklat en plattform som är speciellt utformad för att vara så säker och rolig som möjligt för andra att använda. Därför har vi i detta inlägg sammanställt de främsta fördelarna med att hyra ut ditt fordon via Camptoo.

Stenkoll på säkerheten

Fördelarna med att hyra ut ditt fordon via Camptoo är många, men en av de absolut viktigaste att nämna är säkerheten. Det är inget snack om saken att delningsplattformars popularitet gått spikrakt uppåt de senaste åren. En av många anledningar till detta är att plattformens roll som mellanhand vid uthyrning ger säkerhet och förtroende för båda parter i uthyrningen. 

På Camptoo jobbar vi aktivt på att upprätthålla en hög säkerhetsnivå genom bland annat följande punkter:
 • Vi kräver en viss mängd grundläggande information från samtliga av våra användare – såväl resenärer som ägare. Detta för att se till att plattformen blir så säker och rolig som möjligt att använda, då vi genom denna information kan sålla bort falska eller opålitliga profiler. 
 • Alla resenärer genomgår en verifieringsprocess för att bekräfta deras identitet.
 • Du som ägare kan vara säker på att få din betalning i tid.
 • Vi har tydliga avbokningsvillkor som skyddar båda parternas intressen i fall av avbokning. 
 • För problem som uppstår under hyresperioden har vi ett support team på plats som med van hand kan hjälpa till att finna en lösning som passar alla.
 • Vi ger samtliga ägare kontrollen att själva avgöra om de vill godkänna eller avböja en bokningsförfrågan. 
 • Efter varje resa lämnas recensioner på både resenär och ägare. Detta gör det enklare för dig som ägare att få en bild av vem resenären är innan du väljer att acceptera eller avböja en bokningsförfrågan.

Vi har utvecklade bokningssystem och skräddarsydda filter

Ytterligare en av de stora fördelarna med att hyra ut ditt fordon via Camptoo är att vi erbjuder ett avancerat bokningssystem. Detta är utvecklat till att vara så enkelt som möjligt för dig som ägare – med en bokningskalender där du anger under vilka perioder du vill få bokningsförfrågningar, individuella filter som du som ägare kan använda för att visa vad resenärer får använda ditt fordon till och inte. Får dom ta din husbil eller husvagn utanför Sverige? Får dom besöka festivaler? Det är helt upp till dig som ägare. Genom att lämna så mycket information som möjligt när du gör din annons, ser du också till att bara få bokningsförfrågningar för resmål och aktiviteter som godkänns av dig. 

Trots vårt utvecklade bokningssystem så tror vi starkt på att bibehålla den personliga kontakten med samtliga av våra ägare. Dels för att kunna fortsätta utveckla vår plattform till att bli så bra som möjligt, men också för att kunna erbjuda så hög kvalitet och så effektiv service som möjligt. Vi lägger därför stor vikt på både mångfald och personlig kontakt – både i vår kundtjänst och på våra kontor.

Här är några punkter på hur vårt bokningssystem underlättar för dig som ägare:
 • Du ställer själv in dina egna priser och kan justera dessa när som helst. Dessa kan du också variera beroende på säsong.
 • Det är helt upp till dig när du vill hyra ut ditt fordon och när du inte vill det.
 • Du kan lägga in i bokningskalendern när du inte är tillgänglig för att ta emot bokningar. 
 • Camptoo erbjuder ett brett utbud av alternativ som du kan markera för att beskriva ditt fordons funktioner, tillbehör och ytterligare delar som du inkluderar i din uthyrning. Om det är någonting du vill inkludera som inte finns angivet som ett alternativ av oss, så kan du självklart lägga till detta själv. Fördelen med detta är att det underlättar både utformandet av din annons, och din kommunikation med intresserade resenärer. Bra va? 
 • Vi erbjuder personlig kundservice om du stöter på några problem när du använder eller hyr ut ditt fordon via Camptoo.

Marknadsföring och andra tjänster

Vi på Camptoo vill sprida glädjen av att resa med en husbil eller en husvagn, och en del av vårt mål att hjälpa er ägare att få in så många bokningsförfrågningar som möjligt består såklart av att nå ut till många resenärer. Dessutom, genom att få in fler bokningsförfrågningar är det både lättare för dig som ägare att hitta de resenärer som passar just dig, men det ger dig också en möjlighet att förlänga säsongen. Att nå ut till en större grupp resenärer kan vara svårt att göra på egen hand, vilket är varför detta också är en av fördelarna med att hyra ut ditt fordon via Camptoo.

Här är några fler punkter över vilka fördelar vår marknadsföring ger dig som ägare:
 • Camptoo är ett internationellt företag, vilket betyder att vi hjälper dig att även nå internationella resenärer som vill komma till Sverige och semestra. 
 • Vi investerar kraftigt i att utveckla vår plattform och att sprida glädjen av att campa, och som en ägare hos oss är du en del av denna växande trend inom turistnäringen.
 • Vi producerar hjälpmaterial relaterat till camping och användningen av husbilar och husvagnar, både för fordonsägare och turister. Vem vet, du kanske lär dig något nytt!
 • Vi bygger partnerskap med andra aktörer i branschen. En stor del till varför vi gör detta är för att det ska kunna gynna både ägare och resenärer. Detta kan till exempel se ut som så att vi har ytterligare tjänster att erbjuda via våra partners. 
 • Delningsekonomin växer enormt, särskilt inom turistnäringen. Var en pionjär inom detta i Sverige, och häng med på vår resa att bli ledande även inom Sverige!
 • Via Camptoo får du en extra marknadsföringskanal. Genom denna får du och ditt fordon möjlighet att nå ut till en bredare grupp resenärer. Att skapa en annons kostar ingenting – så du förlorar helt enkelt ingenting genom att testa plattformen. Så prova, och upplev själv det säkra och roliga sättet att hyra ut via Camptoo!

 

Låter det intressant? Här kan du läsa mer om hur det fungerar att hyra ut med Camptoo.

Vi ses!

Camptoos Team


Vad är Camptoo?

Camptoo är en delningsplattform som för samman husbils- och husvagnsägare med människor som vill hyra deras fordon.

Hur kan vi hjälpa dig?

Om du äger en husbil eller husvagn så kan vi hjälpa dig att hyra ut den när du inte själv använder den. Vi gör det superlätt för ägare runt om i Sverige att få en passiv inkomst, där vi ordnar allt! Trygg, enkelt och säkert.

Är du i tvivel om något?

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss – vi sitter redo att hjälpa dig!


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>