Camptoo kommer till Sverige 2021

Idéen om Camptoo föddes i Nederländerna 2014, när Martijn, Joep och Roel sökte efter att hyra en husbil. De möttes av fullbokningar hos samtliga uthyrningsföretag, trots den stora mängden privatägda fordon som stod oanvända längs vägen. Och idéen började gro. Sedan dess har Camptoo etablerat sig inte bara i Nederländerna, utan även i Storbritannien och Australien. 2020 blev vi utnämnda av Financial Times som Europas snabbast växande reseföretag. Och nu till våren 2021 är det dags att påbörja ännu ett kapitel, när vi lanserar i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. Häng med!

Semestra hemma

Vi kan knappt vänta med att vara igång även på den svenska marknaden. Och det ser ju lovande ut! Populariteten för husbilar och husvagnar fortsätter att öka i samband med att fler människor ställer om siktet från exotiska långdistansresor till att istället rikta blicken mot äventyr hemma i Sverige och i Europa. Vår rådande världssituation har givetvis spelat en roll i det här, och lett till nya idéer för hur man semestrar hemma – även kallat hemester – samt nya krav på att kunna hålla avstånd. Men med dessa begränsningar finns även möjligheter. Möjligheter att utforska områden i din närhet, att öppna upp ögonen för all den natur vi har tillgång til så fort vi bara går över tröskeln. Och vilket bättre sätt att göra detta finns det, än att hyra en husbil eller husvagn av Camptoo och ge sig ut i naturen?

Det nya normala

Det finns säkert de som resonerar att så snart den nuvarande globala situationen lagt sig, så kommer allting att gå tillbaka till det normala och våra resemönster kommer att återgå till som de var förut. Här tror vi på Camptoo olika. Vi tror starkt på de unika möjligheter lokal turism har att erbjuda – och inte minst den frihet som kommer därmed. Vi ser en långsiktig trend; där man kan hyra en husbil eller husvagn och resa i den takt man vill, där man kan övernatta mitt i naturen med alla de bekvämligheter man kan önska, och där man kan njuta av livet och för en kort stund glömma resten av världen. Vi hoppas därför att fler och fler med hjälp av vår plattform kommer kunna hitta sitt eget sätt att njuta av naturen. Och att det är detta som blir det nya normala.

Lanseringen i Sverige

Det är just nu mycket spännande saker på gång! Det är genom den här bloggen vi kommer att dela med oss av mer information om vad vi gör på Camptoo, samt tips för resmål och användningen av husbilar och husvagnar. Till exempel, kan du lära dig mer om hur Camptoo fungerar eller läsa mer om fördelarna med att hyra ut ditt fordon via Camptoo.

Vi ses!

Camptoos Team


Vad är Camptoo?

Camptoo är en delningsplattform som för samman husbils- och husvagnsägare med människor som vill hyra deras fordon.

Hur kan vi hjälpa dig?

Om du äger en husbil eller husvagn så kan vi hjälpa dig att hyra ut den när du inte själv använder den. Vi gör det superlätt för ägare runt om i Sverige att få en passiv inkomst, där vi ordnar allt! Trygg, enkelt och säkert.

Är du i tvivel om något?

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss – vi sitter redo att hjälpa dig!


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>