Träffa teamet på Camptoo

De senaste fem åren har teamet på Camptoo har expanderat till en fantastisk grupp bestående av mer än 40 personer från hela världen. Utvecklingen av Camptoo i Sverige har vi flera medlemmar av vårt team att tacka för, och med detta inlägget vill vi passa på att presentera några av medlemmarna i Camptoo-teamet i Sverige.

Elvira Håkansson

Country Manager Camptoo Sverige

“Det är jag som är ansvarig för Camptoos verksamhet i Sverige, och jag är därför din primära kontaktperson för Camptoo i Sverige. Du är välkommen att kontakta mig om du behöver hjälp med din uthyrningsannons, om du har frågor kring en bokningsförfrågan – eller om du helt enkelt har något annat på hjärtat! Jag gick med i teamet på Camptoo under 2020, och har haft fantastiskt roligt sen start. Jag mår själv som bäst när jag får komma ut i naturen och varva ner, och att göra detta lättare för fler människor är någonting som jag verkligen ser fram emot!”

  

Martijn Peeters

CEO

“Jag grundade Camptoo tillsammans med med mina tekniska grundare Roel och Joep 2014, när vi inte lyckades få tag i en husbil att hyra själva. Vi märkte hur många husbilar som stod oanvända längs vägarna, samtidigt som hyrbilarna hos traditionella uthyrare var fullbokade för hela sommaren. Då fick vi idéen att starta Camptoo. Efter att vi startade vår verksamhet i Nederländerna har vi också startat upp Camptoo i Australien och Storbritannien. Den här säsongen vänder vi dessutom blicken även mot Sverige, Finland och Polen, för att lansera Camptoo även här. Jag är otroligt glad över att gå in på den svenska marknaden – Sverige verkar vara ett fantastisk land fullt med naturupplevelser att ta del av – och vad kan vara ett bättre sätt att få ta del av detta än att få resa fritt med en husbil eller husvagn? Jag kan knappt vänta med att själv få resa genom Sverige!”

 

Mark Spoor

Product Owner

“Jag har varit starkt involverad i utvecklingen av att den svenska hemsidan och att anpassa Camptoo till det svenska språket. Camptoos hemsida kan jag utan och innan, och är det något problem som dyker upp så är jag antagligen den första i teamet på Camptoo som får reda på detta – och den som ser till att problemet blir löst! Att få arbeta med att utveckla en ny hemsida och anpassa denna till ett helt nytt språk som för mig är främmande tycker jag är jätteroligt och väldigt intressant – det faktum att jag inte kan språket gör givetvis uppgiften utmanande ibland, men det löser vi genom bra teamwork samtidigt som jag får lära mig mer om Sverige och om det svenska språket!”

 

——————————
Vad är Camptoo?
Camptoo är en delningsplattform som för samman husbils- och husvagnsägare med människor som vill hyra deras fordon.
Hur kan vi hjälpa dig?
Om du äger en husbil eller husvagn så kan vi hjälpa dig att hyra ut den när du inte själv använder den. Vi gör det superlätt för ägare runt om i Sverige att få en passiv inkomst, där vi ordnar allt! Vi startar vår verksamhet i Sverige nu i vår: Du kan redan nu skapa en uthyrningsannons om du vill hyra ut ditt fordon och bli bland de första användarna på vår svenska hemsida!
Du kan också läsa mer om hur det fungerar att hyra ut ditt fordon via Camptoo här.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>